Milyen saját készítésű ajándékot tudtok? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
A barátommal 3 hónaposak leszünk, és valami saját készítésű ajándékban egyeztünk meg. :D A helyzet az, hogy nem tudom mit kéne neki adnom. Azt mondta mindennek örülne, de biztosan van olyan, amit nagyon nem kéne. Mielőtt bármi előítélet lenne, tudom, hogy nem az ajándék a lényeg, de a nagy szentimentalizmusunk miatt szinte muszáj... :D A válaszokat előre is nagyon köszönöm. :)2010. márc. 14. 21:16
1/7 anonim válasza:
hány éves? szereti az édességet? Süss neki tortát.
2/7 anonim válasza:
Attól függ. Lehet pl. kis papírcsíkokat gyufásdobozba csomagolni (csomagolópapírral, szalaggal), pl. masszázsutalvány (mármint te masszírozod őt), esti séta, fagyimeghívás (az nem nagy összeg), kirándulás, saját főzésű vacsi.
Vagy menj el kreatív boltba, lehet kapni különféle fa tárgyakat (pl. kulcstartó, tolltartó, doboz, CD-tartó), vegyél szalvátát és ragaszd rá.
3/7 anonim válasza:
közös fotó? esetleg saját készítésű képkeretben? vagy legalábbis te dekorálhatnád ki, vagy azt az amerikai módit követhetnéd, amit scrapbook technikának hívnak (agyondíszíteni a fotókat mindenféle matricákkal vagy színes kartonpapírokkal... persze ezt lehet ízléses formában is kivitelezni)
4/7 anonim válasza:
Naptár a képetekkel. Egy nagyobb fehér lapra (esetleg karton) ragaszd fel egy közös képeteket, majd írd be a hónapok napjait :)
5/7 anonim válasza:
Kreatív boltokban biztos vagyok benne, hogy valamire azt mondod, hogy: "Ez tetszeni fog neki"
Hisz 3hónap alatt illett kiismerned ennyire!
De hidd el, nem az lesz a lényeg, hogy mit adsz neki, hanem, hogy Te adod, s Te csináltad! :)
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :) 19 éves, és szerintem majd valami hobbi bolt lesz a vége. :)
2010. márc. 15. 13:03
7/7 anonim válasza:
Varj neki egy macit és süss mellé egy tortát :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!