Suli váltás? Nem bírom ebben a suliban, csalódtam. Mikor érdemes sulit váltani? (bőv. Lent)
Szeptemberben még azt hittem milyen jó lesz,de tévedtem. Most sorolhatnám mik a problémáim a sulimmal...
Amit bejelöltem 2010/2011-es tanévre sulit,fel is vettek volna. Az a suli még mindig tetszik és csak jó véleményeket hallok róla. Oda szeretnék menni,megbeszéltem anyuval is. Azonos osztályba jelentkeznék át,ezzel sztem nem lenne probléma.
Szerintetek mikor váltsak sulit?(félévkor vagy csak 10.be menjek majd át?)
Mivel 9.es vagyok,így félek h ha 10.be megyek át nem tudok majd annyira beilleszkedni mivel már mindenki összeszokott stb..
Igen,én is inkább a fél évkor szeretnék,csak egy gond van,h anyu mondta h nincs pénze megvenni a tankönyveket(támogatott vagyok,ingyenesen kapom a tk-et). Viszont úgy tudjuk h 1 tanévben csak egyszer lehet ingyen megkapni a tankönyveket.
Erről tudtok vmit?
Köszi a válaszokat!!:)
Én is voltam ilyen helyzetben régen, mint most te.Én 2 hónap után mentem á a másik iskolába, előtte persze lementem, beszéltem az igazgatóval, elmondtam neki mik a problémáim, csakis az igazat, mondjuk nekem családi gondjaim voltak, emlékszem ez egy csütörtöki nap volt, és kérdezte mikor tudnék kezdeni, én mondtam, akár holnap, hazaküldött, hogy pihenjek és hétfőn szeretettel vár.Akkor a másik suliból kikérni a bizimet, emide leadni, óra keretein belül, pl bioszból felelnem kellett az addigi anyagból,a mit addig vettek, mert a másik suliban nem abból a könyvből tanultam.És nem bántam meg, az új iskolámban érettségiztem le.
Sok sikert, ha nem érzed magad jól, akkor szerintem minél hamarabb lépj!2 hónap vagy fél év az első évben nem számít!
Kikölcsönzöd akkor a könyvtárból
vagy lefénymásoltatod, ha pl ingyen le tudod, akkor jól jártál.
Huu köszi szépen nektek!:)
Akkor mindenképpen megpróbálunk utána járni a doloknak...
Még egy kérdés...
ha van egy ofö dícséretem,de mellette intőm is(nem az én viselkedésem miatt), ill. perpill 1 tantárgyból bukásra állok(folyamatban van a jegyeim javítása),az esetleg gondot jelenthet átjelentkezésnél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!