Miben egyeztetek meg, amikor összeköltöztetek a pároddal?
oda ne költözz...
legtöbb pasi otthon semmit nem kell csináljon...ha te befognád házimunkára,mivel az is feles,te lennél a házisárkány az anyja szemében,hiába imádott eddig..
(tapasztalat,bár mi külön lakéba költöztünk,de sokáig nézett csunyán mikor megtudta h párom ugyanugy főz,süt,mosogat,takarit mint én...otthon meg se párom,se az apja egy porszemet nem rakott volna arrébb,bele is telt egy fél évembe mire erről leneveltem:D)
költözzetek külön lakásba,azt a párezer megtakaritást nem éri meg...
Azért mosson, mert tanulja meg, hogy ki kell vennie a részét a házimunkából..persze lehet, téged még abban a szellemben neveltek, hogy a férjnek egy porszemet sem kell arrébb tennie, de én teljesen kivoltam,mikor az exvőlegényem közölte, hogy ő be nem teszi a lábát a konyhába-pedig csak arra akartam rávenni, hogy a zöldséglevest tanulja meg elkészíteni, ha beteg lennék, azzal "gyógyíthat".
És a mosogatás a másik.
És azért, mert az ő lakása, az nem a tiéd, pláne ha "anyuka" is ott van!!! Hidd el!! Én a szakítás óta megint otthon lakom és ahol felnőttem és otthon vagyok, akkor sem az én konyhám....na ezen gondolkozz el..
ja,és ha már lesz gyerek is, akkor pláne segítenie kellene a takarításban...ha ezen az úton haladsz, akkor majd meglátod...
tudod,a majdnem sőgornőm munka mellett vezetett egy egész háztartást..egyszer vendégségben voltunk náluk és éppen a konyhában magyarázott, a férje meg szólt neki, de mire mi isészrevettük, hogy mit akar,addigra úgy hívta fel magára a figyelmet, hogy a haját megrántotta, pedig 35 évesen talán már elég nagy volt ahhoz, hogy a nagyon lobogó ételről levegye a fedőt és megkeverje...!!!
Oké, odáig, hogy segítsen a férfi is a házimunkában, de nem ez volt a kérdés. Mondom én aki azt vallom, hogy a férfi igen is segítsen a ház körül.
Anyóssal kapcsolatosan meg, szerintem nem feltétlenül az a helyzet, hogy beleszól abba, hogy a párod mit csináljon, mit ne...az én anyósom pl biztos vagyok benne, hogy még sarkallaná a fiát, hogy segítsen nekem, nem hogy nekem morrogjon emiatt...
Ettől függetlenül azért nem költöznék össze anyóssal, mert utálnám ha beleszólna, mit mikor, hogyan neveljem a gyerekeimet stb.
Pedig én szeretem az anyósomat, de akkor is....
Mindegy ez a része a Te dolgod:) Remélem menni fog. Korábban már adtam tippeket, nem ismétlem magam
minden jót:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!