Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Semmi esetben sem ajánlatos,...

Semmi esetben sem ajánlatos, hogy egy nő nagyon kimutassa az érzelmeit?

Figyelt kérdés
2010. dec. 6. 09:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
54%
nekem megvan ez könyv és én teljesen hiszek benne, igyekszem kimért és titokzatos lenni és szabad, ja és bizonytalanságba tartani a férfit, persze nem a könyv alapján élek én alapból ilyen voltam mindig, játszottam a pasikkal és mind szó szerint meg volt őrülve értem. szóval ne add ki magad, ami elérhetetlen az tud csak vágyat ébreszteni. "Minél kevesebb szenvedélyt mutatsz, annál többet ébresztesz"
2010. dec. 6. 10:50
 12/17 anonim ***** válasza:
54%

És ezek is hasznosak:

4. Hagyd, hogy a férfi lovag lehessen

12. Ne találkozz vele többé, ha a születésnapodra vagy névnapodra nem lepett meg valamivel!

15. Ne ugorj fejest az ágyba!

16. Ne mondd neki, hogy mit csináljon!

18. Ne akard megváltoztatni, úgyse fog sikerülni

19. Ne fedd fel túl hamar a lapjaidat!

21. Az előnyeidet hangsúlyozd,

23. A nős férfiakat felejtsd el!

29. Legyél önmagad,

30. Keresd a következőt és más tanácsok ha laptára tettek

34. Csak olyan férfit szeress, aki szeret téged

2010. dec. 6. 10:50
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Minnel erzeketlenebbnek tunsz v. tunteted fel magad annal hidegebbnek fog tartani es a vegen pedig radsuti a "jegszobor" kifejezest es fakepnel hagy.Ez tenyleg "jo" tktika :)
2010. dec. 6. 11:01
 14/17 anonim ***** válasza:
54%

Az tényleg igaz, hogyha évek óta együtt vagytok és nem akar házasodni, akkor valójában az elkötelezettségtől fél!!

Én is így jártam...

6 év után és + 1 év eljegyzés után rákérdeztem: készülhetek az esküvőre?

Én nem gondolok most az esküvőre...majd bele a képembe: félek a házasságtól és a gyerektől..majd még odabökte azt is, hogy én tehetek róla, mert annyit beszéltem róla...(ja, egy hónapban egyszer beszéltem róla 5 percet a házasságról)

Aztán másfél év után megtalált, hogy nem tud nélkülem élni...aha, annyira nem, hogy amíg várta a bólintásomat, addig a barátnőjénél melengette a f--t. Persze a válaszom nem volt...nehéz nem volt, de aztán már könnyű szív, hogy nem dőltem be...de a jellemében újra csalódhattam... :(

2010. dec. 6. 11:23
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Az a 35 pontból álló izé azoknak a csajoknak való, akik egója és érzelmi intelligánciája nem elég fejlett és kénytelenek a taktikázás módszeréhez fordulni.

Én férfiként ezerszer jobban felnézek az ŐSZINTE nőkre, mint a furmányoskodókra.

2010. dec. 6. 11:28
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Olvastam ezt a könyvet, mégsem tartottam be a szályokat, és most boldog párkapcsoltban élek.

csak egy szabályom volt: mindig magamat adtam.

2010. dec. 6. 12:38
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Elolvastam a pontokat...de bevallom, egyiknél sem éreztem teljesen azt, hogy igaz..Úgy hiszem, hogy a legjobb és legbiztosabb taktika az őszinteség. Hiszen, ha ilyenekben bízol, mint ezek pontok, akkor végülis nem is önmagadat adod, hanem azt, aki a pontokat kitalálta. Én önmagamat adom mindig, ha tetszik a személyiségem a férfinak, akkor mellettem marad (akár boldogok is lehetünk) ha meg nem, akkor tovább keressük életünk szerelmét/szerelmeit. Ha ilyen pontok szerint élnénk, akkor az életünk nem állna másból, mint megjátszásból, egy nagy színdarab lenne az egész...Vannak elveink, azok szerint kell cselekednünk és akkor hűek tudunk maradni önmagunkhoz!
2010. dec. 6. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!