Semmi esetben sem ajánlatos, hogy egy nő nagyon kimutassa az érzelmeit?
És ezek is hasznosak:
4. Hagyd, hogy a férfi lovag lehessen
12. Ne találkozz vele többé, ha a születésnapodra vagy névnapodra nem lepett meg valamivel!
15. Ne ugorj fejest az ágyba!
16. Ne mondd neki, hogy mit csináljon!
18. Ne akard megváltoztatni, úgyse fog sikerülni
19. Ne fedd fel túl hamar a lapjaidat!
21. Az előnyeidet hangsúlyozd,
23. A nős férfiakat felejtsd el!
29. Legyél önmagad,
30. Keresd a következőt és más tanácsok ha laptára tettek
34. Csak olyan férfit szeress, aki szeret téged
Az tényleg igaz, hogyha évek óta együtt vagytok és nem akar házasodni, akkor valójában az elkötelezettségtől fél!!
Én is így jártam...
6 év után és + 1 év eljegyzés után rákérdeztem: készülhetek az esküvőre?
Én nem gondolok most az esküvőre...majd bele a képembe: félek a házasságtól és a gyerektől..majd még odabökte azt is, hogy én tehetek róla, mert annyit beszéltem róla...(ja, egy hónapban egyszer beszéltem róla 5 percet a házasságról)
Aztán másfél év után megtalált, hogy nem tud nélkülem élni...aha, annyira nem, hogy amíg várta a bólintásomat, addig a barátnőjénél melengette a f--t. Persze a válaszom nem volt...nehéz nem volt, de aztán már könnyű szív, hogy nem dőltem be...de a jellemében újra csalódhattam... :(
Az a 35 pontból álló izé azoknak a csajoknak való, akik egója és érzelmi intelligánciája nem elég fejlett és kénytelenek a taktikázás módszeréhez fordulni.
Én férfiként ezerszer jobban felnézek az ŐSZINTE nőkre, mint a furmányoskodókra.
Olvastam ezt a könyvet, mégsem tartottam be a szályokat, és most boldog párkapcsoltban élek.
csak egy szabályom volt: mindig magamat adtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!