Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy ha egy...

Miért van az, hogy ha egy barátomban megbízom, és valódi, igaz barátként gondolok rá, később hátbatámad és ellenem fordul?

Figyelt kérdés
Nem tudom mit csináljak..teljesen ki vagyok akadva.. 16 éves vagyok még csak, de már annyira sokat csalódtam az életben..(ez nem kamaszos hiszti)..a családommal is annyi probléma van, de azt nem irom le, mert kicsit durva lenne..A "barátaim" állandóan hátbatámadnak..MÁr senkiben sem tudok megbízni és képtelen vagyok mosolyogni...mindenki mondja hogy milyen"melankolikus személyiség" vagyok..teljesen kifordultam önmagamból..régen mindig nevettem, most meg..:-(
2009. jan. 18. 14:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen, sajnos gyakran előfordul, hogy egy osztályban nem a legértelmesebb, hanem a leginkább nagyhangú (és esetleg nem is a legjobbindulatú) tanuló lesz a "falkavezér". Ez ellen sokat nem tudsz tenni, mert a jámborabb természetű, bizonytalanabb osztálytársaid önvédelemből is az erősebb felé húznak. Elégedj meg néhány baráttal, akik hozzád hasonlóak, és akikkel jól érzed magad. Az sem baj, ha nem a suliból ismered őket. Az osztálytársaiddal meg ne foglalkozz, ha mondanak valami mocsokságot, akkor egyik füleden be, a másikon ki.
2009. jan. 18. 19:36
 12/13 anonim ***** válasza:
Csalódások... Mindenki olyan, amilyen, legfeljebb mi magunk nem látjuk tisztán őket, hanem olyannak, amilyennek látni akarjuk... Az elvárások helyett először megismerni próbáld a többi embert, akkor kevesebb csalódás ér majd. "Senkiben nem lehet csalódni, csak a saját ítélőképességünkben..." Bízni akkor is bízzál!Legfeljebb ne szolgáltasd ki magad, amíg nem ismered eléggé.
2009. jan. 20. 13:36
 13/13 anonim ***** válasza:
Velem is mindig így van :'(
2010. febr. 13. 23:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!