Tényleg ennyire felvállalhatatlan 20 év korkülönbséggel egy kapcsolat?
20 évesen össze hozott a sors egy 20 évvel idősebb férfival, akivel nagyon jól megértjük egymást. Eleinte én sem tartottam ezt normálisnak, de én már eljutottam arra a szintre, hogy elfogadom a különbséget, viszont ő nem tudja magát ezen túl tenni...
Neki van igaza vagy ha az ember talál valakit akit nagyon is tudna szeretni, akkor félre lehet ezt dobni?
Ja és a legfontosabbat kihagytam: 20 évesen még te is, ahogyan én is az voltam,kiforratlan személyiség vagy. 24-25 éves korodig rengeteget fogsz változni, mindenféle szempontból. A férfiember pedig már 40 felett már készen van, rá már nem vár alakulás, csak az "öregedés", amiket leírtam pár szóban az előbb.
Arra akarok kilyukadni, hogy az, hogy a 20éves személyiséged tökéletesen összepasszol ezzel a férfival, nem garancia, hogy a 25éves is össze fog. És ebből is adódnak majd gondok.
Egyszerű példákat mondok a mi életünkből: 20 évesen még nagy ívben letojtam a politikát, gazdaságot, és az "élet nagy dolgait". Most meg már annyira más irányban gondolkozom, mint ő, hogy kis túlzással az ilyen nézőpontbeli különbségek is válást okozhatnak... Nem tudunk egyszerűen leülni beszélgetni, pedig egy egészséges vita beleférne, és kell is egy jó kapcsolathoz, de a fent említett leoltás miatt még ez se ment. Képzeld el a tatákat, amikor összegyűlnek a körzeti orvosnál és veszett mód politizálnak. Löki mindegyik az idióta rizsát. Aztán képzeld el, hogy az egyik várna otthon a hitvesi ágy másik felében... érted már, mire akarok kilyukadni?
Én még járnék koncertre, színházba, múzeumba, kirándulni, nyaralni, blablabla.....
Jól gondold meg de tényleg :(
Képzeld el a tatákat, amikor összegyűlnek a körzeti orvosnál és veszett mód politizálnak. Löki mindegyik az idióta rizsát. Aztán képzeld el, hogy az egyik várna otthon a hitvesi ágy másik felében..
Jesszus, ezt azért durva volt elképzelni...:D
Jó fej nő lehetsz, remélem megtalálod a boldogságodat!!!:)
Igen ebbe igazán nehéz belegondolni, hogy 15-20 év múlva ő már papa lesz, a maga rigolyáival, én pedig olyan ,mint te aki ezt még a fiatal kora miatt nehezen tolerálja...
Nehéz ügy ez...
Igen 20 évesen ismerve magamat, makacsul tudunk ragaszkodni ahhoz, ami mások szerint nyilvánvalóan rosszul sül el, de ezt rossz belátni...
Szóval a saját károdon azt mondod kivételesen a férfi álláspontja jó?
17-20 éves koromig jártam egy 23 évvel idősebb férfival. Külső okok miatt vége lett, de barátságban maradtunk. Mivel külföldi, ritkán tudunk személyesen találkozni. Most 28 vagyok,már férjnél, de tavaly meglátogattuk, néhány napot nála töltöttünk.
Nagyon megdöbbentem, hogy mennyire megöregedett. Visszagondolva, ha akkor minden jól alakul, lehet hogy már egy-két gyerekkel élnék vele kint és a fene tudja, hogy még most is működne-e.
Hasonló okok miatt, mint amit előttem leírt az a hölgy, akinek hirtelen "megöregedett" a volt férje.
De 20 évesen teljesen komolyan gondoltam, hogy én várok rá és ha még 10 év, akkor 10 év, de mi együtt leszünk.
Utólag... emberként szeretem még mindig, az egyik legjobb barátom, de jobb így..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!