Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeretnék valamit venni a...

Szeretnék valamit venni a saját pénzemből, de apám nem engedi. Én úgy döntöttem, hogy ezért nem adom neki ida a karácsonyi ajándékát, pedig már megvettem, és elég drága. Most mit csináljak? És hogy érjem el, hogy megengedje?

Figyelt kérdés
2010. dec. 4. 17:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Gondoltál már arra, hogy az a hüllő megeszi a hörcsögöt, mert lehet, hogy az ellensége. Nem lehet mindenféle állatot tartani.

Ha lenne giliszta gyűjteményem, akkor nem szeretnék madarat tartani otthon, mert nem lennének meg jól egymással.

2010. dec. 4. 19:07
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

a hüllő fenntartása, esetleg ha beteg, akkor gyógyítása rendkívül drága. és nyilván nem te fizetnéd a súlyos tízezreket egy világvégi állatorvosnak a gyógyításért, ha netán szükség lenne rá. Ugyanis a legtöbb állatorvos nem ért a hüllőkhöz. És speciális környezetet kell neki kialakítani, ami a fenntartását teszi drágává.

amúgy meg... nekem a férjem és a lakás tulajdonosa nem engedi a görény tartását. most akkor mindkettőt kicsinyes bosszúból leckéztetnem kéne? a görény nem lakásbarát.. és szintén költséges - beláttam, és későbbre halasztottam a megvételt, ha már saját házunk, lakásunk lesz!

Légy érett...

2010. dec. 4. 20:55
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha a tesójának lehet hörcsöge, akkor szerintem joggal kéri, hogy lehessen neki is állata. A hüllő meg nem egyenlő az óriáskígyóval. Nekem vannak leopárd gekkóim, és így, hogy nem akarom őket szaporítani, nem olyan bonyolult a tartásuk és nem zabálja fel a hörcsögöt. Amúgy van két macskánk is, és ők sem akarták megenni a tengerimalacokat amíg voltak, sőt, az egyik rendszeresen bemászkált nyalogatni az újszülött malackákat.
2010. dec. 4. 21:42
 14/18 anonim ***** válasza:
11%

Mi az, hogy nem költheted el a saját pénzed?

ha még az övé lenne meg is érteném...

én a helyedben elmennék, és megvenném magamban, aztán lesz ami lesz, elmondanám neki, hogy azért billen a mérleg a tesód felé

2010. dec. 4. 23:23
 15/18 anonim ***** válasza:
68%
13 éves gyereknek multifunkcionális nyomtató most meg egy hüllő ááá csak egy kicsit vagy eleresztve!
2010. dec. 5. 16:47
 16/18 A kérdező kommentje:

12.4 23:33

Engem is kinyírna,meg a kisállatomat is.Engem ha nem is,de a jószágomat szó szerint.:(

És hogy 5 éve gyűjtöm a pénzem(egy multinyomtatót vettem belőle,meg ajándékot)nem tehetek,alig költök valamit.Persze nem vehetek semmit belőle!

Az ajándékát már de is cseréltem más ajándékra másvalakiknek.Három családtagnak tudtam belőle venni.:)

2010. dec. 6. 19:30
 17/18 anonim ***** válasza:
50%
szép lufi család...
2010. dec. 16. 16:20
 18/18 anonim ***** válasza:
79%
Utolsó: szép MILYEN család?
2010. dec. 16. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!