Miért nem tudok hűséges lenni, miért kell mindig más (is)? Örülnék ha férfiak írnának, de nők is írhatnak ha így éreznek. (kiegészítést elolvasni fontos)
Hiába van valakim, még akkor is kell mellé mindig valaki más, ha szeretem.
Egyszerűen unatkozom kb. 1-2 hét után vele. Nem elég nekem. És nem szexuális téren, hanem úgy egyáltalán.
Nem hagyom el a kedvesemet, mert örülök, hogy van nekem és szeretem. (Nem is jövök össze egykönnyen senkivel, nagyon válogatós vagyok (külső, belső tulajdonságok egyaránt fontosak és hogy legyen kisugárzása, megfogjon benne valami).
De ha pl van egy szőke barátnőm, akkor ha meglátok egy dögös feketét, azt érzem, hogy KELL. Na jó, ez csak egy példa volt, mert persze nem csak ez a fontos :))
De ha van egy rendes, kedves, aranyos kis barátnőm akkor egy idő után megunom, persze vele maradok mert szeretem, de nem bírom ki, hogy ne csaljam meg, vagy jöjjek össze közben egy másik lánnyal is, aki kicsit vadabb nála és lehet vele őrültebb dolgokat csinálni.
Viszont egy ilyen vadabb, erősen r.bancos jellegű csajjal sosem jönnék össze tartósan... mondjuk az ilyen kis szűzies visszafogott apácákkal sem, mert akkor éjjel-nappal megcsalnám úgyis és csak idegesítene :)
TUDOM, hogy undorító dolog amit művelek, de nem bírom megállni, ilyen vagyok és ezt a legtöbben tudják is rólam.
És nem tudom miért kéne magam visszafognom, amikor csak egy életem van... nem tudok rá egy okot sem.
Szeretnék én is egy komoly kapcsolatot, de az a baj, hogy eddig még nem sikerült olyan embert találnom, akit annyira szeretnék, hogy nem csalnám meg. (Volt egy, máig szeretem, de senki nem ér fel hozzá sajnos...)
Senki sem annyira "sokoldalú" mint én. Azért kellenek egyszerre többen mert az egyikkel ezt lehet, a másikkal azt. Örülnék, ha egyszerűbb lennék és beérném egy valakivel és boldog lennék én is, mint mások. De sajnos nekem nem ez jutott.
Van még rajtam kívül valaki, aki így érez??? Mihez kezdjek?
Én sem akarom ezt örökké, nem mintha nem élvezném, de hát örökké nem csinálhatom ezt.
A többit majd menetközben, mert így is sokat írtam :)
Köszönöm a válaszokat.
Ha nem akarsz megváltozni, és elfogadtad magadat úgy, ahogy vagy, akkor mi a kérdés lényege? Hogy miért vagy olyan, amilyen? Mert nem akarsz másmilyen lenni, ilyen egyszerű a dolog.
Tudod, ha bármelyik barátnődet is képes lennél őszintén szeretni, nem lennél képes megcsalni őt. Nagyon gyenge kifogás ez a "ha szőke barátnőm van, és meglátok egy feketét, úgy érzem, kell nekem"-szöveg. Ha igazán szereted a barátnődet, azt egyrészt nem a külseje miatt szereted (mert bár szónokolsz itt a belső értékekről, világos, hogy hullára nem érdekelnek téged a belső értékek, csak hogy minél több numerát összegyűjthess), másrészt nem lennék képes megcsalni. Ez az én véleményem. Szerintem akkor járnál a legjobban, ha őszintén megmondanád az éppen aktuális lánynak, hogy "figyi, aranyos vagy, kedves, és szép, de két hét múlva úgyis meg foglak csalni, mert nem vagy képes kielégíteni az én hatalmas igényeimet". Arra kíváncsi lennék, hogy ezek után hány lány állna veled szóba egyáltalán...
Arra pedig hogy "csak egy életem van, miért is fognám vissza magam", csak azt tudom mondani, hogy egy hároméves gyerek szintjén gondolkodsz, mert egy felnőtt ember tisztában van a saját korlátaival, és jó esetben be is tartja azokat.
Egyébként meg javaslom, gondolkodj el azon, hogy ha nem lenne fütyid, akkor hogyan gondolkodnál! Mit csinálnál akkor, ha nem lennél értékes férfiként? Ha nem kellenél senkinek?
Szia.
Én úgy gondolom,hogy amit a legtöbb partnered iránt érzel,az a szeretet,nem pedig a szerelem,ha a szerelem rád talál majd,észre fogod venni,onnantól nem kell majd sem másik pasi,sem pedig másik lány.Ez az egyik ok.
A másik pedig az,hogy ugyan lány testben születtél,de fiú érzelmeket is táplálsz,és dolgoznak benned a férfi hormonok is,és sztem míg a nemi hovatartozásodat nem tudod le teljes mértékben,addig csapongani is fogsz a kapcsolatokban.
Sok szerencsét,és mielőbbi "megvilágosodást" kívánok:Melody
P.S:Sztem keress fel egy pszichológust,aki hamarabb átsegít a nehéz időszakon,megéri.
Mert férfi vagy, ez van a génjeidben. Férfitársaid 90%-a így van ezzel (a többi sikeresen elnyomja magában). Szinte alig találkoztam még hűséges férfivel (nem csak engem csaltak, hanem velem is próbáltak - több-kevesebb sikerrel - mást). A nők többsége persze elvárja a hűséget, aztán nem is látja, amit nem akar. Ha tudnád, hány nő hiszi azt, hogy a férje/párja a hűség mintaképe, miközben az házon kívül röptében a legyet is...
Szóval ne érezd magad UFO-nak!:)
Szerintem menj el orvoshoz, nézess hormonokat. Mondd el nagyjából a problémáidat neki...
Ha sok pénzed van, akkor egy kromoszómavizsgálat sem ártana. Lehet, hogy ezek okozzák a problémákat nálad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!