Szerintetek miért tartják korainak a babavállalást?
Kedves utolsó!
Ne gondold, hogy azért, mert így gondolod el kell téged ítélni. Ahogy olvastam nagyon izgalmas életed lehet és megteheted, hogy ennyit utazgass. Tedd is!Szerencsés vagy, hogy megélheted az álmaid. Tudod, az is szerencsés, aki azt a vágyát élheti meg, hogy életet adhat (: Szerintem jó, hogy van ilyen is olyan is.
Remélem még sok helyre eljutsz életedben és azt is, hogy aki babát szeretne annak megadatik. Kortól függetlenül.
Örülök, hogy vki engem is megért. :-) Szerintem is igazad van, jó hogy mindenféle ember létezik, ezt írtam először is, mégis lepontoztak...
Mintha csak az a vélemény lenne helyes, hogy mindenki házasodjon meg korán, és legyen családja, szüljön gyerekeket. De ez sem való mindenkinek, mint ahogy az utazgatás sem...
Mindenkinek azt kellene csinálnia, amit szeret, nem mások véleményére hallgatnia, de akkor az ilyen honlapoknak nem lenne sok látogatója:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!