Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek miért tartják...

Szerintetek miért tartják korainak a babavállalást?

Figyelt kérdés
7 éve vagyunk egy pár a férjemmel, 4 éve lakunk együtt, másfél éve házasok vagyunk. Van munkánk, lakásunk, egy év múlva babát szeretnénk, de mindenki azt mondja, miért ilyen hamar. Vagyis ez a mindenki az elmúlt napokban az anyósom, és pl. ma az egyik barátnőm (ő nem szeretne gyereket). Tényleg ennyire fura, hogy "ilyen fiatalon" "le akarjuk kötni magunkat"? Férjem 29, én 24.
2010. dec. 3. 16:26
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
51%
Én vagyok az a szerencsés, aki utazgathat, és elárulom neked, hogy nem volt ez mindig így, nem szüleim révén utazgathatok; akiknek persze nagyon sok mindent köszönhetek(biztos családi hátteret, megértést, de kevés anyagi támogatást); hanem magam kerestem meg azt a pénzt, amit elutazgatok. Azért mert olyan előrelátó voltam, h még suli közben, szereztem magamnak egy külföldi munkát, és nem a családalapításon törtem a fejem, mint azt sok évfolyamtársam is tette. Azt hiszem, arra még ráérek később is. De kinek mi a fontosabb...nem vagyunk egyformák...
2010. dec. 6. 17:18
 22/23 anonim ***** válasza:
66%

Kedves utolsó!

Ne gondold, hogy azért, mert így gondolod el kell téged ítélni. Ahogy olvastam nagyon izgalmas életed lehet és megteheted, hogy ennyit utazgass. Tedd is!Szerencsés vagy, hogy megélheted az álmaid. Tudod, az is szerencsés, aki azt a vágyát élheti meg, hogy életet adhat (: Szerintem jó, hogy van ilyen is olyan is.

Remélem még sok helyre eljutsz életedben és azt is, hogy aki babát szeretne annak megadatik. Kortól függetlenül.

2010. dec. 6. 19:48
 23/23 anonim ***** válasza:

Örülök, hogy vki engem is megért. :-) Szerintem is igazad van, jó hogy mindenféle ember létezik, ezt írtam először is, mégis lepontoztak...

Mintha csak az a vélemény lenne helyes, hogy mindenki házasodjon meg korán, és legyen családja, szüljön gyerekeket. De ez sem való mindenkinek, mint ahogy az utazgatás sem...

Mindenkinek azt kellene csinálnia, amit szeret, nem mások véleményére hallgatnia, de akkor az ilyen honlapoknak nem lenne sok látogatója:-)

2010. dec. 6. 20:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!