Szerintetek miért tartják korainak a babavállalást?
Dehogy fura. Szerintem ha minden megvan hozzá (rendes fizetésetek van pl. és nem kell nélkülöznötök) akkor miért ne? Én 20 éves vagyok, párom 22, jól keres (nagyon is szerencsére), jövő nyáron szeretnénk összeházasodni, aztán majd jöhet a baba is ha sikerül házat vennünk. Mi lassan 1 éve lakunk együtt. Én nem érzem korainak, hülyeségnek tartom ezt a kiélős dumát, de ha azt vesszük mi már kiéltük magunkat, egyikünknek sem ez az első kapcsolata, párom pedig fotózott régebben bulikban évekig, sok helyre jártunk, nem vágyunk már az ilyen bulikra. Megkomolyodott mindkettőnk.
Szerintem ne érdekeljen titeket mások véleménye, nem nekik szültök gyereket, hanem saját magatoknak! És főleg ne egy ilyen "barátnőre" hallgass, aki nem is akar gyereket. Szép kis barátnő, attól, hogy ő nem tervez, miért próbál lebeszélni titeket? Meg anyósod is. Nem hogy örülne egy unokának...
Szerintem, ha készek vagytok rá, akkor nyugodtan vállalhattok gyereket. Én az elsőt 22 évesen szültem. Mostmár iskolás, első osztályos, januárban lesz 8 éves. Azóta van másik 2 gyerekünk is.
Szóval, ne foglalkozz vele, ki mit mond! Ha ti készen álltok egy kisbaba fogadására, akkor mindent bele! :D
Korai????????? Sztem egyáltalán nem az. Pláne, ha mindent együtt véve nézünk. Munka, lakás, kapcsolat, kor.
Ha csak azt nézzük, hogy ma 30 felett divat szülni (ami hülyeség sztem), akkor nagyon kapkodsz.
Mink a férjemmel 13.éve vagyunk eggyütt.2006 ban házasodtunk,2008 jött a lányunk,idén a kisfiunk.Jelenleg mindketten 29 évesek vagyunk.
ránk is mindenki mondta,hogy milyen fiatalon egy pár,stb....
Ha úgy e´rzitek mindent bele.Nem vagytok fiatalok,pont ideális a gyerekvállalás.
Mi 1 év ismeretség után összeházasodtunk, és rá egy évre már volt egy lányunk, aztán két év múlva jött a fiunk, és most voltunk 5 éves házasok, most megint fiút várok. Imádjuk egymást, igaz keveset vagyunk együtt, de az érzéseink csak erősödtek az idő múltával.
Azt biztos, ha egy gyermek megszületik, onnantól bizony már alapvetően minden megváltozik, fenekestől felforgatja a körülötte élők életét, amihez alkalmazkodni kell. És onnantól örökre szól, nyilván a párnak is kevesebb ideje jut egymásra. De mindenkinek magának kell eldönteni, hogy mikor érett rá. Igaz én 27 évesen szültem először, de amikor a fiamat szültem volt egy 18 éves lány, aki a fiammal egy napon kislányt szült, és egy év múlva már két lánykája volt. Azóta is élnek mint hal a vízben. Mindenki maga érzi, hogy mikor van az idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!