Ez most kihasználásnak számít?
Figyelt kérdés
Volt egy menyasszonyom aki elhagyott 4hónapja. Próbálkoztam mindenhogy, de képtelen vagyok elfelejteni. Most van egy lány akinél lenne esélyem. Arra gondoltam megpróbálnám vele, hátha kitudom verni a fejemből az exemet és beleszeretni ebbe a lányba. Vagy szerintetek ez szemét dolog a lánnyal szemben? Szeretnék már végre túl lenni ezen, mert kezdek bekattanni.2010. dec. 2. 12:24
21/21 anonim válasza:
Szerintem ha kívánatosnak és még jó fejnek is tartod,ez abszolút elég egy kapcsolat indulásához.Sőt!Ez nagyon jó jel!(Természetesen ettől még nem biztos,hogy működni fog,de legyél nyitott mindenképpen.Aztán ha nem megy:őszinte.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!