Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek minek számít ha?

Szerintetek minek számít ha?

Figyelt kérdés
Anyum-mal nagyon jó viszonyba vagyunk 2 hónapja lett darabos törése és 1 hónapja kapott protézist apám pedig másfél éve nem él velünk. Én néha anyámat Fél karú rablónak hívom? Ez illetlenség vagy esetleg micsoda?
2011. nov. 4. 16:31
 1/5 bánomisén ***** válasza:

Szépen szólva illetlenség, de ezt a magyar nyelvben inkább úgy fejezik ki a legtalálóbban, hogy bunkóság.

Szerintem ne hívd így.

2011. nov. 4. 17:54
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem is vannak ilyesmi megjegyzéseim azokra, akik közel állnak hozzám.Ha csak nevettek rajta, akkor szerintem semmi gond:)
2011. nov. 4. 19:40
 3/5 anonim ***** válasza:
Persze, szerintem is, ha ennyire szeretitek egymást, akkor inkább vicces, de legjobb lenne, megkérdezni tőle, hogy ő szereti ezt a megszólítáást.
2011. nov. 4. 19:59
 4/5 anonim ***** válasza:
Szégyellem de nem értem, mi baja van most akkor Anyudnak, amiért így hívod?
2011. nov. 4. 20:43
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ha jóban vagytok és viccesen mondod ezzel nincs semmi baj :)
2011. nov. 5. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!