Ez most kihasználásnak számít?
Nyugodtan próbálkozz vele.
A nők úgysem érnek szart sem, max sírdogál pár hónapig miután te már jobban vagy, de az meg ki a fenét érdekel?
Ha már az elején elmondod,hogy most lett vége egy elég komoly kapcsolatodnak,és nemtudod képes vagy-e rögtön egy másikba kezdeni,de megigéred hogy őszinte leszel vele,akkor nem számít kihasználásnak
Párommal mi is ugy jöttünk össze hogy őt előtte 1 hónappal tette ki a lány akinek már a gyűrűt is kinézte.Őszinte volt mikor megismertem,nem hittem hogy hosszuéletű kapcsolat lesz,de mivel eléggé tetszett és jól elvoltunk,belementem,lesz ami lesz...3 hónap után szerelmet vallott,jópár éve együtt vagyunk,lassan 2 éve együtt is élünk,saját bevallása szerint most már örül hogy ott annak akkor vége lett,mi "egymásnak vagyunk teremtve" (jujjdenyálas)
őszinteség és majd kisül belőle vmi
Nem vagy "tipikus" pasi, én nő létemre ezt csinálom, mióta az eszemet tudom.
Soha nem tudtam és nem is akartam partner nélkül lenni, szerelemből - szerelembe mentem, jóllehet, nekem ritkán végződött azzal egy-egy kapcsim, hogy otthagytak, Többnyire én léptem ki mindegyikből, mert már elegem volt.
ne furdaljon a lelkiismeret, az ember úgy segít magán ( testileg - lelkielg ), ahogy tud.
A "tipikus" válaszoló vagyok...
Persze hogy nem kezd senki szerelemmel egy kapcsolatot, de azt el lehet dönteni, hogy szándékodban áll e komolyabbra fordítani a dolgokat vele, vagy nem.. A Csernus link teljesen jó.. Szinte az összes könyvét olvastam, és igaza van...
A válasz megírásának időpontja: ma 13:05
Élen a drága anyukáddal,akinek csak egy ilyen impotens, selejt gyerekeket sikerült összehoznia.
ma 13:05
Nagyon nem értünk egyet haver!
Igen, tetszik a lány. Nagyon szép, de érzelmeket nem vált ki belőlem azon kívül, hogy kívánatosnak találom és hogy jó fej.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!