Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kedves férfiak! Örülnétek egy...

Kedves férfiak! Örülnétek egy hasonló akcióhoz?

Figyelt kérdés
Nagyon sok már a karácsonyi ajándékos kérdés,hogy ki mit vegyen kinek,az én kérdésem viszont az lenne,hogy mivel a barátomnak már szinte mindene megvan,arra gondoltam hogy nagyobb hangsúlyt fektetnék az ajándék átadásának mikéntjére:hogyha megtanulnék valami sztriptízes koreográfiát,és így adnám át az ajándékát,az maradandó emlék lenne?Nem gond ha kissé ügyetlen az ember?Mivel ilyesmit még nem nagyon adtam elő..:)35éves amúgy.
2010. dec. 2. 00:25
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
13:23, miért nevezed képmutatónak azokat, akik azt ünneplik, amiről az ünnep szól?
2010. dec. 2. 13:30
 22/23 anonim ***** válasza:
Én sem tudnám annyira díjazni, mert pont a karácsony az az ünnep, amikor semmiféle módon nem gondolok a szexre és nem is akarok. Az ilyesmire ott a szilveszter.
2010. dec. 2. 13:50
 23/23 anonim ***** válasza:

a Karácsony egy szent ünnep,Jézus születésére emlékezünk. Még ha nem is vallásos valaki,ezt illik betartani.

Az év 362 napjában ( mert 3 napos az ünnep) annyit sztriptizelsz amennyit akarsz. mi sem szexelünk a pasimmal karácsonykor.

25/L

2010. dec. 2. 21:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!