Kedves férfiak! Örülnétek egy hasonló akcióhoz?
Én sem örülnék. A karácsony nem a szexről szól,hanem a szeretetről és a meghittségről. Szépen megterített asztal,jó kaja és egy kis bor. A többi majd jön magától.
Nincs kifogásom az ellen,ha a párom kezdeményez,de ezt diszkréten,finoman tegye,ne harsány sztriptízzel. Ha sor kerül rá,akkor annak spontánul kell jönnie.
Azt pedig te tudod,hogy a párod milyen beállítottságú,és örülne-e neki? Jól gondold meg,mert a dolog rosszul is elsülhet!
27/F
Szülinapra szerintem okés.....de KARÁCSONYRA?!?!?!?!
Te tudod, milyen beállítottságú, de én nagyon nem szeretnék egy olyan párt, akinek erről szól a karácsony....kicsit beteg ez a Világ.....
Ne vedd sértésnek! Magánvélemény.
Karacsony a szeretet unnepe, a tanitora emlekezunk ilyenkor, Aki arrol tanitott, hogy hogyan kell szeretetben elni. Jezusra emlekezunk.
Mindenki maskeppen erzi ezt, es maskeppen eli meg ezt az unnepet, de En Jezusra emlekezem ilyenkor pl.
Ha számotokra ez örömet okoz, igen, de ne feledd: az ember fejlettségének a legpontosabb mérőeszköze az, ha megvizsgálod, hogy miben leli örömét.
Vigyázz, mert könnyen lehet, hogy számára a Karácsony ünnep sokkal több, mint számodra. És akkor elb@sztad a seggrázással...
Nem. A Karácsonyról olvashatsz fentebb, illetve ajánlom még:
szülinapra,valentinnapra ok...
de karácsonyra?
lehet az én párom érzékenyebb ilyenkor,de biztos nem örülne ha mikulássapkás macis csomagolás helyett igy kapna ajándékot karácsonykor.. (főleg h szülők,nagyszülők mindig kifaggatják h mit is kapott...)
ezt tartogasd sztem legalább febr 14.ig...
Én örülnék. Nem vagyok képmutató, nem osztályozom az ünnepeket, nem érdekel, ha mások szerint az egyik ünnep erre való, a másik meg arra. Minden ünnep arra való, amire használjuk. Van aki aug. 20-án kimegy kapálni a hétvégi kertjébe, mert örül a szabadnapjának. Miért kellene elítélnem? Van aki letudja az ünnepet az ajándékkal. Őt sem ítélem el. Mindenki úgy éli az életét, ahogy neki jó.
Minden "ajándék", legyen az tárgy, vagy gesztus, vagy bármi, számomra annyit ér, amekkora szívvel adják. Persze ehhez kellek én is, hogy meglássam ezt benne. Ha én nem vagyok képes látni, akkor az ajándékozó hiába fáradt.
Tehát a jó válaszhoz jobban kellene ismerni a megajándékozandó embert. Hiába szavazunk mi itt, a döntő "szavazat" az ő várható reakciója. Azt pedig neked jobban kell tudni, mint itt bárkinek.
42/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!