Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit vegyek karácsonyra egy 15...

Mit vegyek karácsonyra egy 15 éves fiúnak?

Figyelt kérdés

Az iskolában az osztályfőnök bejelentette, hogy mindenki húzzon egy nevet és annak csináljon karácsonyra szeretetcsomagot, 1000 ft értékben.Én az egyik fiú osztálytársamat húztam, de nem tudom mit tehetnék neki bele egy cipős dobozba?

Köszönöm a hasznos válaszokat előre is!

15/L

2010. dec. 1. 08:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Szia Kedves Kérdező!

És akinek nincs ezer forintja? És mondjuk 8-an testvérek, és ugyanoda járnak, ahova te?

Vagy az ezrest az iskola adja?

2010. dec. 3. 22:00
 12/15 A kérdező kommentje:
Sajnos nem, de hát mi tehetek ellene? 1 ember szava mit ér másik 34 ellen?egy hétre ad anyu 500 ft költőpénzt, meg 800 ft az oda vissza utam, 15 ezer a havi kajám kollégiumban, és most is ugye bejelentették ezt, meg azt is, hogy báli ruhát is kell vennem a karácsonyi bálra.Na puff, anyu kitért a hitéből, mikor meghallotta.Sajnos mi sem élünk nagy lábon, mert nincs miből.Én egyedüli gyerek vagyok, anyukám egyedül nevel és nem kapunk semmilyen támogatást sem, gondolok itt arra, hogy lakásfenntartási, gyermekvédelmi, étkeztetés támogatás, könyv támogatás, meg ilyenek, nekem mindent kemény pénzért meg kellett vennem.Mert igaz, hogy anyukám havi 90 ezret keres, de az mind kimegy a hiteltörlesztésre és a számlákra.Tehát enni nem marad semmi.
2010. dec. 3. 23:26
 13/15 A kérdező kommentje:
Azt kifelejtettem, hogy míg a 8 gyermekes család ezeket a támogatás fajtákat, mind megkapja.
2010. dec. 3. 23:29
 14/15 anonim válasza:
17%
Hát szerintem ajánld föl magad neki ruha nélkül szalaggal átkötve :D sztem ebben a korban a puncinak örülnek a legjobban
2010. dec. 4. 02:34
 15/15 anonim ***** válasza:
Akkor édesség. Tényleg az a legjobb ötlet. Egy doboz Raffaello vagy egy tábla Milka más csokikkal, üdítővel és valami képeslappal. Nem kell ebből nagy ügyet csinálni.
2010. dec. 4. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!