Mit vegyek karácsonyra egy 15 éves fiúnak?
Az iskolában az osztályfőnök bejelentette, hogy mindenki húzzon egy nevet és annak csináljon karácsonyra szeretetcsomagot, 1000 ft értékben.Én az egyik fiú osztálytársamat húztam, de nem tudom mit tehetnék neki bele egy cipős dobozba?
Köszönöm a hasznos válaszokat előre is!
15/L
Narancs, csokoládé, cukorka. Azt mindenki szereti és ha ügyesen válogatsz, egy ezresből ki is jössz rendesen :)
Sok sikert :)
Nem tudnám megmondani helyetted,hisz nem ismerem a fiút.Mit szeret csinálni,mihez vonzódik a legjobban?Ha ezt nem tudod,akkor a legegyszerűbb,ha édességet veszel neki.Ha nem tudod milyen csokit szeret,vegyél mindenféléből,fehérből,tejcsokiból és étből,de ha csak egyfajtát veszel az sem baj,tudod,a szándék a fontos.Akár szaloncukrot is adhatsz neki,egy olyat amibe mindenféle van.
Egyébként az előző válaszoló is mond valamit,de szerintem magagazint inkább ne vegyél neki :P.Remélem segítettem.
Sört! Én annak örültem volna 15 évesen. :) De komolyan, vannak drágább, spéci sörök a Teszkóban. :)
Vagy valami poénos dolgot, amiket ajándékboltban lehet kapni. Vagy dobj hozzá 2 ezrest és vegyél egy üveg Ballantinest díszdobozban
"Vagy valami poénos dolgot, amiket ajándékboltban lehet kapni"
De miket?Falun lakom, itt nincs ajándékbolt sajnos.
Te mire gondoltál, mi az a poénos dolog?Feltételezem fiú vagy, így tudsz választ adni erre a kérdésemre is, köszi
Hasznos:
A fiú hobbiának megfelelően vásárolj. 15 éves fiúnak inkább ne saját készítésűt adj mert az már neki kiskorú.Ha nem régóta ismeritek egymást akkor egy díszt javaslok és ebben az esetben sem semmi erotikusat [ sz...x melles vagy fa..s szóval ne ilyeneket a hobbiának megfelelőnek .Ha szeret tanulni tanulással kapcsolatosat. Ha utálod és nem kedves elég egy kis mütyür. Útoírat: szívesen adok több tanácsot is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!