Tapintatlanság vagy szivatás?
A párommal már évek óta együtt vagyunk, huszonéveink elején járunk. Szép kiegyensúlyozott kapcsolatunk van, ilyen "álompárként" emlegetnek az ismerősök. Ami kicsit "árnyékot vet ránk" az az, hogy én magasabb vagyok a páromnál(én vagyok a lány). Ez amúgy minket nem zavar, csak néha van egy egy rosszmájú beszólás, egyébként a barátok rokonok általában nem jegyzik meg ezt a dolgot.
Múlt héten voltunk egy esküvőben, ahol összefutottam a párom nagymamájával, mire az volt az első megjegyzése nagy hangosan a fél terem előtt, hogy "jól megnőttél..." erre mindenki rajtunk szórakozott...ez nekem egyáltalán nem esett jól...
Azért nem vagyok durván magasabb a páromnál, olyan egy homloknyival...
De ez a beszólás...egész este úgy éreztem magam mint akit leforráztak
egy homloknyival?? te jó ég! és az szerinted nem sok? legalább magassarkú cipővel vagy ennyivel magasabb vagy anélkül?
ezek után gondolhatod mi a véleményem, erősen konzervatív vagyok..
szerintem 5-6 cm nem a világ vége két olyan ember esetében akik szeretik egymást...
lehet találok egy 1o cm-el magasabb férfit az életemben és külsőre "összeillőbbek" leszünk, de lelki társam egy van és az a párom. és akinek számít az az 5-6 cm az még sose szeretett szívéből...
és még valami szeretném ha nem sértegetnénk egymást, kösz
Lehet hogy csak megnézték hogy reagálsz az ilyenekre.
A beszólásokkal meg nem kell törődni.Te szereted Őt,Ő is szeret Téged,akkor az az eltérő különbség a magassággal már tök mind1 nem?!
azért a nagymamát mégse kéne...
lehet vicces akart lenni...azóta is ezen agyalok...
ezek a bajok:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!