Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Azok a nők, akik a GYIK-en...

Azok a nők, akik a GYIK-en azt írják, hogy a férfiak erőszakosak, agresszívek, verik a párjukat (így, általánosságban) voltak már erőszak áldozatai? Vagy mire jó ez?

Figyelt kérdés
Számos válaszban olvastam, (ott is, ahol semmi keresnivalója nem volt) a kirohanásokat, hogy a férfiak verik a nőket. Hogy agresszívek, hogy a vita végére pofonnal tesznek pontot. Ez saját tapasztalat?
2010. nov. 30. 17:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
64%

Nekem,ahogy rendőr ismerősöktől hallottam,meg saját tapasztalat az jött le, h a nő sokszor fel se fogja, h mi van, azt hiszi ő az atyaúristen és neki mindent szabad.

Aztán mikor olyat csinál és kap egy pofont, akkor totál el van attól vágódva, h ő kapott egy pofont, az nem számít, h ő mit csinált előtte, mert ő nő, és neki mindent lehet.

A lényeg, h neki milyen sanyarú sorsa van, őt veri a férje meg bla bla bla.

2010. dec. 6. 13:11
 12/13 anonim ***** válasza:

Hát akkor én megosztok veletek egy történetet,aminek még mindig nincs vége:)

Azzal kezdődött h anyu szakított a barátjával(aki az én apukám). Jött a nevelőm,akitől lett 3 gyereke.

Anyu mindig is becsületes,hű ember volt nevelőmmel ellentétbe.

Nevelőm nagy darab,magas ffi. Sose szerettem,mindig elrontotta az ünnepeinket,sose szeretett engem s ezt éreztem(4 éves voltam mikor összejöttek). Anyut többször is öngyilkosságra kényszerítette(viselkedésével stb). Volt mikor az ablakból húztam vissza anyut,volt mikor a kést vettem ki a kezükből,volt mikor a tesóimat menekítettem,volt mikor anyu után indultam megkeresni este 11 körül kb 8-9 évesen és még sorolhatnám.

Ez megy 8 éve. Mindennapi veszekedésekről,kiborulásokról nem is írok. Anyu nem tudott mit csinálni,ill. tudott volna(válás)csak akkor kikerülünk az utcára,mivel ő akkor gyes-en volt,és esélye se lett volna visszamenni dolgozni...

Rosszabbodott a helyzet, apu többször is megütötte,megrúgta anyut,ill fenyegetőzött,anyut minősítette stb stb.

És ennek még nincs vége.. most is tart. Januárban költözik nevelőm aminek nagyon örülök. Anyu már úgy volt vele h ha nem költözik, végez magával.

Szörnyű volt és még most is az az életünk. Tesóim minden nap fájlalják a hasukat,sorra betegednek le.

Remélem nem gond h leírtam...

2010. dec. 6. 14:31
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem tudom, én ezt még csak így általánosságban leírva nem láttam, általában mindenki megosztja a sztoriját.

Nekem sokkal jobban feltűnt az, hogy amikor tinik írnak, hogy a szülője/szüleik megverik őket, vagy csak lekevernek nekik egyet, akkor egy csomó ember azzal nyugtatja, hogy nyugi, lehet, hogy csak ideges volt, baj van a munkahelyén, stb.

???

Ez milyen indok?

2010. dec. 6. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!