A szeretők miért védekeznek általában azzal, hogyha nem ők fekszenek ba az adott személy ágyába, akkor más? Pont ez az! Ez a szeretők gondolkodásmódja! Ha másképp gondolná legalább a fele.
Bízom benne, hogy nem csal meg. A helyzet viszont az, hogy már van egy 2 éves kislányunk, aki nagyon sok időmet leköt. A mostani terhességem miatt sokat kell pihennem, nem is nézek ki valami jól. Igyekszem azért kielégíteni az igényeit, hiszen azért vannak alternatívák, de érzem, hogy nem ugyanolyan.
A kolléganői meg mind olyan jól néznek ki, ápoltak, szép körmökkel, szoláriumos bőrrel, frissen festett-beszárított hajjal, szép sminkkel. Énmeg... hagyjuk...
És sokat jár külföldre a munkája miatt...
Viszont nagyon szeretem, és bízom benne, de azért ott motoszkál a fejemben...
Viszont nagyon szeretem, és bízom benne, de azért ott motoszkál a fejemben...
Ha bíznál nem motoszkálna,bizzál maagdban ne benne,mert te magadban nem bizol sajnos...És ez itt a fő probléma...És ne akarj te is szolis ribi lenni,ha téged szeret rá se néz más nőkre...
Köszönöm! :)
Azért motoszkál, mert mostmár mégiscsak 2 gyermekem van tőle. Ha az embernek gyermeke lesz, az ő érdekében minden eshetőséget átgondol. (Ne legyen rá szükségem! :))
Bízzál magadban! Ha szeret nem fog megcsalni csak azért, mert veszélyesztetett terhes vagy.
Amúgy meg egy ilyen szituban nem a szeretőt kell hibáztatni. Sajnos én is voltam (tudtomon kívül) szerető. Nekem is ugyan olyan rossz érzés volt megtudni, mint a barátnőnek. Aki meg ezzel védekezik, az egyszerűen nem normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!