Én képzelem csak be magamnak, vagy tényleg nem szeret? Vagy mi lehet ez?
A férjem pesti, de az esküvő után vidékre költözött hozzám. Nehezen talált munkát, azt is minimálbérrel. Már eleinte jött azzal, hogy lehet visszamegy dolgozni. 2 év telt el, és most szeptemberben csak felment dolgozni. Akkor azt mondta, ahogy az esküvő előtt, most is hetente hazajár majd. Havonta egyszer jön haza, egyik nap jön, másnap megy is vissza.
Eddig a barátjával lakott egy szobában, most talált saját albérletet. Azt mondta, ha talál, én is bármikor mehetek hozzá. Ezen a hétvégén mentem volna. Csak úgy viccből kitaláltam valamit, miért nem tudok menni. Vártam volna valami sajnálkozást, keserűséget, de semmi. Kérdezte, hogy köv. hétvége? Mondtam, hogy dolgozok.(Ez igaz)és semmi reakció, arra, hogy 2x is láthattunk volna, de ehelyett majd csak akkor találkozunk, ha ő hazajön, megint egy hónap után.
Nekem nagyon rosszul esik, gyakran sírok is, mikor tudom, hogy hetekig nem jön haza, Ő meg se egy sajnálom, vagy de kár, hogy nem jössz....semmi. Nem bulizós, kicsapongó fajta, de én annyira azt érzem, hogy ő ott van nagy Budapesten, én meg le vagyok sz.rva....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!