Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki mit választana inkább?

Ki mit választana inkább?

Figyelt kérdés

Egy szerelmet, vagy inkább barátokat ?

Ne kérdezzétek, hogy a kettő egyszerre nem megy-e, miért nem.. menne, de most konkrét személy miatt kérdezem.

2010. nov. 28. 18:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

húzós kérdés. van barátom akiben teljes mértékben megbízok és vannak még rajta kívül is barátaim, plusz haverok ismerősök. mégis sz*ar egyedül :( ami igazán hiányzik az a szerelem. elvégre tényleg a pároddal éled le az életed -jó esetben- és egyben a legjobb barátod is lesz

23f

2010. nov. 28. 19:32
 12/14 anonim ***** válasza:

ha a szerelmem a Nagy Ő, akkor őt. Nálam volt erre példa. nem bántam meg. azóta a srác a férjem, az ex-bnőm pedig az amúgy közös baráti körünkből (akikkel én is szoros kapcsolatot tartok) is kikopott...

Ha viszont csak jári akarnék az illetővel, meg nem is olyan komoly, és még nem is régen tart, akkor inkább a barátokat.

2010. nov. 28. 19:32
 13/14 anonim ***** válasza:
Attól függ, melyik fél hogy viselkedik-sztem simán le lehet szűrni, hogy pl. a barátok úgy viselkednek-e, mint az igazi barátok, vagy épp most mutatták ki a foguk fehérjét. Ha választás elé állítanak, akkor lehet, hogy mindkettőről lemondanék, és más után néznék...
2010. nov. 28. 19:47
 14/14 anonim ***** válasza:
Egyértelműen a szerelmet. Talán azért, mert nincsenek barátaim. :)
2010. nov. 29. 01:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!