Szerintetek? Lehet egy duci nőnek barátja? Lehet boldog? És miért ítélik el a kövér embereket? Tehát úgy értem lehet az:betegség, gyógyszer szedés stb.
Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat.2010. nov. 28. 18:18
11/12 anonim válasza:
Utolsó vagyok. javítok: 3 éve, és Sőt! bocs az elírásért!
12/12 anonim válasza:
Egyrészről mint írtam, mindig vannak kivételek, úgyhogy nem értem minek írtad le hogy nincs magas vérnyomásod (majd lesz...)
Azt is írtam hogy a dohányosokkal, stb ugyan ez a helyzet, mondhattam volna a börtöntöltelékeket is, arról is megvan a véleményem, csak épp nem ez volt a kérdés.
A lepontozásra meg számítottam, nem hat meg túlzottan:) A véleményem ugyan az marad. Arra a kommentre aki mást se tudott mondani csak hogy "júúúúj de sötét vagy, júúúúj", csak annyit tudok mondani, hogy grat a magas szintű vitakultúrádért:) Ezzel most csak magadat járattad le tudod-e? Annyit egy 3 éves is tud mondani hogy "hülye vagy", csak az érvek hiányzonak hogy miért is? Vicces vagy:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!