Ez milyen betegség tünete lehet? Van skizofréniának olyan tipusa, amibe ez beleillik? Az orvosnak elmondtam a tüneteket, láttam az arcán az aggódást, és mondta, hogy lehet, hogy nem antidepresszáns kell, hanem vmi más gyógyszer.
Furcsa, álomszerü érzés, másképp érzékelem a külvilágot, a hangokat érzékenyebben, hangosabban hallom, érdekesen látok. Emelett érdekes gondolataim vannak, irreális gondolatok.
Túlaggódás, hogy pl nem sikerült a palacsinta, nem tudtam ésszel felfogni hogy lehetett, vki ezt direkt csinálja velem, majd 3 napig nem főztem, újraolvastam a receptet és csak elnéztem. Aztán amikor nagyon magamon kívül vagyok, akkor pl, hogy a barátomat csak beképzelem magamnak, valójában magamban beszélek az utcán, ez kb 2 percig tartott, de ijesztő volt. Meg, hogy kiugrok egy autó elé, akkor megtudom, hogy tényleg ott vagyok e ahol vagyok. ilyesmik.
Szerintem az orvos arcán az aggódást is beleképzelted. Annyira nem vagy speciális eset, és ha az lennél, se mutathatná.
Amúgy paranoia, skizofrénia szerintem. De majd a doki megmondja. :D
Én meg kezdek aggódni, mert én a nap felében úgy gondolom, hogy biztos csak képzelem a helyzetet és a többi ember bolodnak néz (lehet az vagyok tényleg XD), a másik felében meg alszok... :S
De szerintem ne hagyd, hogy leszedáljanak, több a kár, mint a haszon legtöbbször és így legalább különleges vagy. :D
Amúgy valami hasonló lehetek akkor én is, majd írd le légyszi a diagnózisod. :D Én még nem éreztem szükségét orvoshoz fordulni. :D
Látom nem mostani a poszt. Kiderült azóta h mi a bajod? Jobban lettél?
Nekem is hasonló problémáim vannak :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!