Mi árt többet egy magzatnak? A gyógyszer vagy ha a
betegség nincs kezelve?
Figyelt kérdés
Pontosítva a gyógyszer alatt Klion tablettát értek. Kicsit mintha fel lennék fázva. Ezt elvileg szedhetem, mert orvos írta fel nekem már vagy egy hónapja. Akkor nem volt szükség rá, most viszont lehet hogy kellene. Ha szedhetem akkor ugye nem ártok vele a babának?
Inkább szedjem, mint hogy a felfázásom súlyosbodjon, nem? Ti mit tanácsoltok?
2010. ápr. 2. 09:31
1/7 anonim válasza:
Mindenképp szedd be,mert a gyulladással 100szor többet ártasz.Én is szedtem a terhességem alatt 2szer is,semmi baja nem lett tőle a babámnak.Jobbulást és jó babavárást:))
2010. ápr. 2. 09:33
2/7 anonim válasza:
Szerintem először nézesd meg magad, és utána szedj gyógyszert. De a kezeletlen betegség valóban többet árt, mint a gyógyszer. Jobbulást!
2010. ápr. 2. 10:11
3/7 anonim válasza:
Tegnap mondta a védőnőm, hogy ha kell a gyógyszer, szedni kell.Az elhanyagolt betegség sokkal veszélyesebb, és a szövődmény is.Azt mondta, már úgy sajnálja a kismamákat, mert már egy Algopyrint sem mernek bevenni, és kicsit túl van lihegve ez a gyógyszer téma.Az orvosod sem viccből írta fel.A felfázás veszélyes, akár fel is terjedhet.De ha már egy hónapja írta fel, én azért megnézetném magam újból, mert az is lehet, hogy romlott vagy javult az állapotod, és már más gyóygszer kell.
2010. ápr. 2. 10:15
4/7 anonim válasza:
Mindenképpen a kezeletlen betegség árt többet.
2010. ápr. 2. 11:29
5/7 anonim válasza:
vannak gyógyszerekamiket kimondottan nemszabad abba hagyni terhesség soránmert abbol mégnagyobb baj lenne.én pl l thyroxint szedek minden nap de a kliont is felirta már a dokim az meg végképp nem árt nyugodj meg.32km
2010. ápr. 2. 11:30
6/7 anonim válasza:
én is kisbabát várok s nyugi nem árt a babának a klion, én is féltem nygon tőle de nem kell én 2x is használtam mert kiujuló gyulladásom van...inkább használd mint hogy nagyobb bajod legyen
17 hetes kismami
2010. ápr. 2. 13:55
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Felesleges most így megnézetnem magam, egy hete látott a nődokim, nem volt semmi gond.Folyásom normális, megfelelő. Csak érzem, hogy többet járok pisilni és kicsit csíp is. Felfáztam.
Azért maradt meg a Klion tabletta, mert hüvelykúppal együtt írta fel a doki, de hatásos volt önmagában a kúp is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!