Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy diplomás férfi járhat...

Egy diplomás férfi járhat szakmunkással?

Figyelt kérdés
2010. nov. 27. 20:50
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
93%

Írtam már ide, 21/L vagyok 5 éve egy diplomással kapcsolatban.

Szakmunkás vagyok, de az értelmesebb fajtából. Még suliba járok és tudom, hogy miért nézik le a szakmunkásokat. Javarészt bunkók, viselkedésük borzalmas, és a többség cigány, de a rosszabb fajtából. Kötekednek, ostobák, szóval megértem az ellenszenvet, de azért kevés kivétel akad, akik normálisak, tanulnak és megbízható, okos emberek.

2010. nov. 28. 11:37
 22/37 anonim ***** válasza:
78%

járhat. más kérdés az, hogy vannak, akik szívesebben választanak a saját közegükből.

nem nézem le a szakmunkásokat, bár tényleg sok köztük a bunkó, műveletlen, alkoholista.

gondoljatok csak bele, hogy azért a közeg, ahol felnő az ember, sokat tesz hozzá a személyiségéhez. egy egyetemen teljesen más impulzusok érik, mint egy szakiskolában, ezáltal más lesz az érdeklődési köre, más dolgokat él át.

2010. nov. 28. 12:09
 23/37 anonim ***** válasza:
27%
Járhat, csak általában hosszútávon nem működik...
2010. dec. 6. 21:15
 24/37 anonim ***** válasza:
89%
A kettő nem zárja ki egymást. Minden attól függ, hogy megértitek-e egymást, illetve egy hullámhosszon vagytok-e? Ha valakinek nincs diplomája, azt nem azt jelenti, hogy hülye.
2010. dec. 6. 21:27
 25/37 anonim ***** válasza:
92%
Ne haragudj, de te a diploma ellenére elég szegény lehetsz szellemileg. Attól még, hogy több oldalt tudsz bemagolni mint én lehet, hogy én okosabb vagyok. Manapság nem az ész alapján osztják a papírokat.
2010. dec. 6. 21:40
 26/37 anonim ***** válasza:
89%
Ha nem sznob, akkor igen.
2010. dec. 7. 02:10
 27/37 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne járhatna?Ha diplomás létedre ilyesmit kérdezel,nem sok eszed lehet.Na ennyit arról,hogy az intelligenciát nem a diplomával osztják.

Én ismerek bunkó,igénytelen diplomásokat és jó megjelenésű,nagyon intelligens szakmunkásokat is.Hogy kinek milyen az egyénisége,az nem végzettségtől függ ,márpedig egy kapcsolatban (jobb esetben)a személyiségét nézzük a másiknak,nem pedig a végzettségét,anyagi helyzetét és a többi,kevésbé lényegtelen külsőséget.

Diploma=lexikális tudás,szakmunka=gyakorlati tudás.Ettől függetlenül mindkettő lehet széles érdeklődési körű,művelt ember.Akkor mi itt a probléma?

2010. dec. 7. 07:01
 28/37 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként én szakmunkás vagyok,de nem járnék olyan férfivel,aki elbizonytalanodik a végzettségem miatt.Mert ezzel már ki is állítja magáról a szegénységi bizonyítványt.

Az ilyen keressen magának egy többdiplomás,sznob nőcskét,aztán majd rájön egyszer,hogy az is csak ember,mint bárki más...

2010. dec. 7. 07:15
 29/37 anonim ***** válasza:
100%
Előző: igazad van, megértem, hogy nem járnál ilyen fickóval. Csak légyszi ne általánosíts, hogy többdiplomás nő == sznob. Én is az vagyok, és nem vagyok sznob... Csak ennyit akartam még hozzáfűzni.
2010. dec. 7. 07:58
 30/37 anonim válasza:
100%

Ha már felmerül benned a kérdés valószínüleg vannak kételyeid, vagy netalán lenézed őket.

Ez nem egy jó kapcsolat kezdete..

2010. dec. 7. 11:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!