Egy diplomás férfi járhat szakmunkással?
Írtam már ide, 21/L vagyok 5 éve egy diplomással kapcsolatban.
Szakmunkás vagyok, de az értelmesebb fajtából. Még suliba járok és tudom, hogy miért nézik le a szakmunkásokat. Javarészt bunkók, viselkedésük borzalmas, és a többség cigány, de a rosszabb fajtából. Kötekednek, ostobák, szóval megértem az ellenszenvet, de azért kevés kivétel akad, akik normálisak, tanulnak és megbízható, okos emberek.
járhat. más kérdés az, hogy vannak, akik szívesebben választanak a saját közegükből.
nem nézem le a szakmunkásokat, bár tényleg sok köztük a bunkó, műveletlen, alkoholista.
gondoljatok csak bele, hogy azért a közeg, ahol felnő az ember, sokat tesz hozzá a személyiségéhez. egy egyetemen teljesen más impulzusok érik, mint egy szakiskolában, ezáltal más lesz az érdeklődési köre, más dolgokat él át.
Miért ne járhatna?Ha diplomás létedre ilyesmit kérdezel,nem sok eszed lehet.Na ennyit arról,hogy az intelligenciát nem a diplomával osztják.
Én ismerek bunkó,igénytelen diplomásokat és jó megjelenésű,nagyon intelligens szakmunkásokat is.Hogy kinek milyen az egyénisége,az nem végzettségtől függ ,márpedig egy kapcsolatban (jobb esetben)a személyiségét nézzük a másiknak,nem pedig a végzettségét,anyagi helyzetét és a többi,kevésbé lényegtelen külsőséget.
Diploma=lexikális tudás,szakmunka=gyakorlati tudás.Ettől függetlenül mindkettő lehet széles érdeklődési körű,művelt ember.Akkor mi itt a probléma?
Egyébként én szakmunkás vagyok,de nem járnék olyan férfivel,aki elbizonytalanodik a végzettségem miatt.Mert ezzel már ki is állítja magáról a szegénységi bizonyítványt.
Az ilyen keressen magának egy többdiplomás,sznob nőcskét,aztán majd rájön egyszer,hogy az is csak ember,mint bárki más...
Ha már felmerül benned a kérdés valószínüleg vannak kételyeid, vagy netalán lenézed őket.
Ez nem egy jó kapcsolat kezdete..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!