Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Gondoltatok már rá hogy...

Gondoltatok már rá hogy kinyirtok egy családtagot? A férjeteket mondjuk aki ver megaláz szexre kényszerit megcsal?

Figyelt kérdés

hogy szabadulhatnék ebből a pokolbol?

Elakartam szökni az éjjel mert már nem birtam és nagyon megvert és valami injekciokat szokott beadni nekem ami azt sem Tudom hogy mi de alszom tőle.

2010. nov. 27. 11:32
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%
A nem beszámíthatóságot nem könnyű elintézni, remélhetőleg nem tud annyi embert lefizetni. Csak ha nem tudod a saját születési dátumodat,kb. akkor vehet gondnokság alá...
2010. nov. 27. 16:03
 22/32 A kérdező kommentje:
hogy lehet meguszni a börtönt? és hogy kell elvágni a nyakat? csak késsel elvágom mint a kenyeret vagy hogy? nem tudom elképzelni. vagy ha mégis megtennem(most is elment itthonrol engem meg bezart) milyen modszerrel lehetne? nem kigyurt de erősebb nálam.
2010. nov. 27. 16:14
 23/32 anonim ***** válasza:
ha annyira el akarnál menni, már rég írhattál volna akár a nane-nek, akár a rendőrségnek is...
2010. nov. 27. 16:26
 24/32 A kérdező kommentje:
és mit érnék el vele? azt hogy kijönnek és nem történik azonnal semmi. a férjemmel kell töltenem utana is az időt aki halálra verne és netezestöl is elbucsuthatnek uyanis ő egy elég köztiszteletben állo ember neki hinnenek.
2010. nov. 27. 16:45
 25/32 anonim ***** válasza:
Ha kimegy a nane vagy akár a rendőrség, mivel felnőtt nő vagy (mert gondolom az vagy) akkor közlöd, h akaratod ellenére tart ott, feljelentést szeretnél tenni és el akarsz menni onnan, és velük távozhatnál is. De nem tudom mégis mit szeretnél hallani, mert eddig semmi nem jó... Senki sem fog arra biztatni, hogy öld meg, sem a tökéletes gyilkosságot nem fogod itt megtalálni. Igenis kell lennie olyan élő rokonodnak, akihez mehetnél, ott zárni az ajtót, amíg tarpra nem állsz nem egyedül lenni és ha odamegy rendőrséget hívni, beadni a válókeresetet. Nem hiszem, hogy egy másik családot is összeverne, csak h Téged megkaphasson, és ha már elmentél orvoshoz és van lelet,h ver, nincs az az orvos, aki gondnokságába helyezne, vagy akármennyire jó hírben van, neki hinnének. Sőt! ha neki hinnének is, ő jönne ki rosszul, ha még ragaszkodna ahhoz, hogy visszamenj hozzá, úgy, hogy nem akarsz..
2010. nov. 27. 16:50
 26/32 anonim ***** válasza:
100%
Ezt mondjuk nem ertem. Azt mondod bezar. Milyen hazban laktok ti? Nincs ablakamin kimaszhatnal? Ha berhaz, es emeleten laktok, akkor meg csak van egy szomszed, aki hallja a verseket, a balhekat, nemhiszem, hogy nem tudsz segitseget kerni. Ha engem bezarnanak basszus kifeszitenem vagy kirugnam az ajtot, de tuti egesz nap azon lennek, hogy valahogyan kijussak, es ugy eltünnek mint a szel. Ja es most majd fogadjunk az jön, hogy olyan szobaba zar be, ahol nincs ablak se, meg acel az ajto mi? De internet az van, pont ott van a gep mi? Nemertem. Igy mar tenyleg kamunak tünik a kerdes. Ha mashogy nem megy, akkor amikor alszik akkor taposs le, vagy vagd tarkon egy serpenyövel, es tünes. Nincs olyan, hogy nem tudsz elmenni, nem tudsz segitseget kerni, ezt nem hiszem el.
2010. nov. 27. 17:53
 27/32 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, múltkor még friss házasok voltatok, és azt tudakoltad, hogy lehet egy katolikus esküvőt érvényteleníteni, mert egy másik pasival akarsz összejönni. Ja, üt, vág, begyógyszerez, terrorizál a férjed, utána meg hagyja, hogy egész nap a neten lógj. Vagy te vagy hülye, vagy minket nézel annak.
2010. nov. 27. 18:47
 28/32 A kérdező kommentje:
netezni tvzni enged, és van ablak meg szomszedok is ha nagyon akarnek persze eltudnek szökni de rámtalálna, értitek? nincs hova mennem és rettenetesen felek tőle tényleg nem tudom mit tegyek
2010. nov. 27. 21:51
 29/32 anonim ***** válasza:
100%

"ha nagyon akarnék persze el tudnék szökni"

Nem is akarsz onnan elmenni,én úgy gondolom.Ha valóban ekkora bajban van valaki,akkor menekül onnan.Nem pedig azon agyal,hogy nincs hová menni,megtalál stb.Minél messzebbre és segítséget kérve.Mindent meg lehet oldani,csak akarni kell.

2010. nov. 28. 03:28
 30/32 anonim ***** válasza:
100%
Ez az egesz egy nagy KAMU!!!!!
2010. nov. 28. 11:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!