Jobbat nem tudok, sajnálom. De talán ők segíthetnek.
2010. nov. 27. 11:51
12/32 anonim válasza:
az én véleményem:legyen nálad egy gáz spray, meg egy kés. fújd le, azt döntsd el, hogy meg mered e tenni, hogy belemártsd.előtte mindenképp fújd a feébe az egész sprayt, de jó közelről.
Na utána be a kocsiba, azt meg se állj külföldig.
2010. nov. 27. 12:52
13/32 anonim válasza:
Ez ugyanaz a kérdező, aki a napokban vagy húsz hasonló kérdést tett fel. Vagy elmebeteg, vagy szórakozik.
Édes kis csillagom, szépen cinálj hangfelvételt pár ilyen helyzetről s menj látleletet csináltatni s ugyanazzal a lendülettel rendőrökhöz feljelenteni majd hívj fel mindenkit aki csak betudna fogadni addig is. (pl:rokonok, család, ismerősök) Haza csak a cuccodért menj de két nagy szekrény pasival akik megvédenek a férjedtől.
2010. nov. 27. 13:39
17/32 anonim válasza:
Ez most komoly? Es be is zar? Mert az tuti, hogy egyszer csinalna velem ilyet valaki, az tuti, hogy az elsö adando alkalommal letaposnek. Irany az orvos, mint ahogy elöttem is jo sokan elmondtak. Latlelet, majd rendörseg, es fel kell jelenteni. Mondjuk az tuti, hogy adnek en neki szurkalgatast. Ne felj par ismerösömmel ugy megrendeztetnem a gyerek arcat, hogy szivoszallal ehetne a tejbegrizt amig el. Minek az ilyennek gyerek? Hogy vele is ezt csinalja?
2010. nov. 27. 13:56
18/32 A kérdező kommentje:
Be is zár. a kulcsom is elveszi rendszeresen. mondtam elmegyek. mondja micsoda? azt szereti ha számitogepezek tvzek kussolok.meg rendelkezesere állok szexuálisan. na meg takaritok főzök rá. igy képzeli a házasságot.és megmondta én vagyok az urad pofa be. Azt kiabáltam mérgemben én is hogy megmérgezlek, ezért most pizzát fogunk enni.Mivel kék zöld vagyok most azt mondja ezért nem enged ki még bevásárolni sem. a Nanet megprobalom felhivni valamikor, ha épp tudok majd telefonálni és nincs itthon.Este mindig itthon van meg egész hétvégén. Annyira félek bármit is tenni, mert félek mi lesz ha tényleg gondnokság alá tetet mármint elintezi hogy nem vagyok beszámitható zt szerintetek könnyü elintezni?
2010. nov. 27. 14:52
19/32 A kérdező kommentje:
Igazából nem merném megölni,csak akkor gondoltam mikor a kérdést feltettem, merthogy ő is megfenyegetett hogy megöl és sose jönnek rá hogy gyilkosság volt. Ma még azt is mondta hogy öngyilkosságnak álcázza majd és mindenki őt fogja sajnálni.Hogy tudtam egy embert igy félreismerni? Hogy lehet valaki ekkora szinesz?
2010. nov. 27. 14:55
20/32 anonim válasza:
húú ez elég durva.: S de igen, elég nagy színész.és csak remélni merem hogy te is az vagy.
-> neked is el kell játszanod, hogy jó a kapcsolatotok(nem csak mások előtt).mintha boldog lennél.mondogasd hogy szereted stb.ha elhiszi az jó.talán egyszer kulcsot is ad..pl vásárláshoz.hiszen a főzéshez azt is kell.
Egyébként meg: mekkora a csávó?? nagydarab kigyúrt?? akkor csak vágd el a torkát... ezeket tudom ajánlani.jah és a börtönt is meglehet úszni hidd el.: D(de halál komolyan)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!