A barátok tudnak helyettesíteni egy családtagot?
Engem úgy neveltek, hogy a család az első, tehát a rokonok. Több olyan unokatesóm is van akikkel olyan a kapcsolatom mintha testvérek lennénk. De közben ugyanebből a "családrészből" van olyan akivel évek óta nem beszéltünk, pedig anno testvérnek tartottuk egymást, rengeteg időt töltöttünk együtt, szinte egész nyarakat. Igaz 10-16 éves korunkig volt így, aztán már nem jártunk össze. Most 21 évesek vagyunk, és 3 éve a "boldog szülinapot" üzeneteken kívül nem beszéltünk. Ellenben rengeteg új barátja lett, ő lett ott a városban a menő, aki a társaság középpontja.
Egy új barát ki tudja váltani a gyerekkori/rokoni barátságot?
Szerintem ki...
Én a rég rajongott unokatestvéremmel még csak a szülinapomkor sem beszélek. Kb. 5-6 éve felém se hessint, gondolom majd a lagzijukra el kell menni...egyébként neki már mindegy, hogy vagyok-e a világon...
ellenben van egy barátnőm akit az egyetemről ismerek, ő olyan számomra mint egy családtag...mint a testvérem. Remélem sosem fogom elveszíteni...tudom, hogy ő lesz a gyermekeim keresztanyja, mert tudom ha bármi történne velem ő sajátjaiként nevelné az enyémeket is...tiszta igaz lelkű lány...sok barátnőm van, de ez a lány MÁS:)
Szóval nálam egyértelműen felcseréli...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!