Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi, akik egyedül töltjük a...

Mi, akik egyedül töltjük a karácsonyt! Mi lenne, ha összejönnénk, és mégsem egyedül lennénk?

Figyelt kérdés
2010. nov. 25. 21:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

22L, ez van, nem szeretem a rokonaim, -kivéve anyámat (meg apámat, de náluk meg a feleségét nem, tehát oda azért nem megyek..), hozzá majd beugrok 1-2 órára- nem szeretek velük lenni, és ezen a karácsony sem változtat. Vadidegen emberekre meg aztán pláne nem vagyok kíváncsi.

más: Azért én inkább valami semleges helyszínen tartanám ezt az összejövetelt, persze nem olyan meghitt mint otthon, de attól még nem biztos hogy jó ötlet teljesen ismeretlen embereket beengedi a lakásba.

2010. nov. 25. 23:06
 12/18 anonim ***** válasza:
szerintem olyan is van, akit a karácsony még pont, hogy fel is bátorít a lopásra:-)))
2010. nov. 26. 10:03
 13/18 anonim ***** válasza:

""én tudnék olyat mondani akit a karácsony sem tart vissza a lopástól""

Én is.A romák 90%a

2010. nov. 26. 12:44
 14/18 anonim ***** válasza:
Biztos igazad van, de akire én gondoltam az az illető magyar.
2010. nov. 26. 18:45
 15/18 anonim válasza:
Háát...én pl. most először fogom egyedül tölteni a karácsonyt, nagyon fura lesz. Amúgy nem kell feltétlenül lakásra meghívni az illetőt, mert van 2-3 vendéglátóhely, amelyik szenteste is nyitva van. Én benne lennék egy ilyen közös karácsonyban...érdekel vkit?
2010. dec. 14. 13:40
 16/18 anonim ***** válasza:

Ez a "ne ismerkedj új emberekkel, mert kirabol!" mentalitás borzasztó! Akkor ki sem menj az utcára, mert elütnek, vagy eltalál egy meteorit.. Tényleg vigyázni kell ebben a világban, de azért élni is kell! Én szerencsére családi körben töltöm a karácsonyt, de aki egyedül lenne, annak jó ötlet lehet ha találkozik néhány szimpatikus ismeretlennel akár egy étteremben, akár valamilyen rendezvényen, és megpróbálja jól érezni magát! A társaság tagjai jó esetben már az ünnep előtt váltanak pár szót telefonon vagy személyesen, és fel tudják mérni, hogy van-e keresnivalójuk egy társaságban..

Sok sikert kívánok!

2010. dec. 14. 13:50
 17/18 anonim válasza:
Én 24-én estét édesanyámmal töltöm, 25-án meg a család néhány tagja jön, de 26-án ráérek (sajnos... évek óta először pár nélkül) Szóval, ha kedves kérdező Budapesti vagy és szeretnél császkálni kicsit, hogy ne legyél egyedül, írj nyugodtan, akár privátot is. De bárki, aki nem szeretne egyedül lenni, vagy csak beszélgetni, mert én is kicsit tartok az ünnepektől, de valahogy az Újévtől jobban... :( 26/L
2010. dec. 16. 19:36
 18/18 anonim ***** válasza:
#17 Na, mi volt...?
dec. 9. 08:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!