Mi, akik egyedül töltjük a karácsonyt! Mi lenne, ha összejönnénk, és mégsem egyedül lennénk?
22L, ez van, nem szeretem a rokonaim, -kivéve anyámat (meg apámat, de náluk meg a feleségét nem, tehát oda azért nem megyek..), hozzá majd beugrok 1-2 órára- nem szeretek velük lenni, és ezen a karácsony sem változtat. Vadidegen emberekre meg aztán pláne nem vagyok kíváncsi.
más: Azért én inkább valami semleges helyszínen tartanám ezt az összejövetelt, persze nem olyan meghitt mint otthon, de attól még nem biztos hogy jó ötlet teljesen ismeretlen embereket beengedi a lakásba.
""én tudnék olyat mondani akit a karácsony sem tart vissza a lopástól""
Én is.A romák 90%a
Ez a "ne ismerkedj új emberekkel, mert kirabol!" mentalitás borzasztó! Akkor ki sem menj az utcára, mert elütnek, vagy eltalál egy meteorit.. Tényleg vigyázni kell ebben a világban, de azért élni is kell! Én szerencsére családi körben töltöm a karácsonyt, de aki egyedül lenne, annak jó ötlet lehet ha találkozik néhány szimpatikus ismeretlennel akár egy étteremben, akár valamilyen rendezvényen, és megpróbálja jól érezni magát! A társaság tagjai jó esetben már az ünnep előtt váltanak pár szót telefonon vagy személyesen, és fel tudják mérni, hogy van-e keresnivalójuk egy társaságban..
Sok sikert kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!