A Hajnalka nev "romasan" hangzik?
Szia!
Nekünk is hamarosan Gyerkőcünk születik, ha Kislány, akkor Hajnal lesz a neve. Szóval szerintem is szép!Üdv. O.
Nekem sincs kulonosebb bajom vele :)
Illik is az elso nevvel...
Csak komplikalt a kapcsolatom a parommal, es nem erzem ugy, hogy "megerdemli", hogy beleszoljon ebbe a dologba...
Meg anyummal lennek kicsit elnezo... volt egy nagyon jo roma baratnoje, aki ongyilkos lett... Anyum majd orokbe akarta fogadni mindharom gyermeket, de sajnos nem engedtek neki... s mindig ez a baratnoje jut eszebe... (persze ezt nem mondja igy ki, de tudom... inkabb arra fogja, hogy romas nev...)
I'm confused :-S
Nekem nagyon tetszene masodik nevnek az Iringo.
Szoval most az van, hogy Abigel Hajnalka vagy Abigel Iringo legyen a baba neve :)
Az Iringora is hallottam mar tobb kritikat... igazabol nem is masok velemenye erdekel... csak szeretnek mindenkire tekintettel lenni...
Nekem így jobban tetszik: Hajnal.
Szép, magyar név.. Egyáltalán nem giccses, és nem is romás..
Én a helyedben nyugodt szívvel adnám a lányomnak a nevet. Nekem egyébként jobban tetszik, mint az Iringó, mert én pedig Iringó nevet viselő kellemetlen személyeket ismerek:S
Nem romás név. Igaz, nekem nem tetszik túlzottam, de semmiképpen nem tartom cigányosnak.
Nyugodtan választhatjátok a kislányotoknak.
Koszonom a hasznos valaszokat! :)
Tetszik a nev, plane mikor a parom mondja, hogy Haajnalkaaa, olyan edesen hangzik :) De szerintem akkor fogom igazan tudni, hogy mi lesz a neve, amikor meglatom :)
Az Abigel-re raereztem, az egyetlen volt, amire azt mondtam, hogy "na, igen, ez az!" A parom a Hajnalka-val volt igy :)
No, majd megirom mi lett vegul :)
37 hetes vagyok, ugyhogy nemsoka elvalik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!