Mi a véleményetek a Fülöp és a Hajnalka névről?
Figyelt kérdés
2010. márc. 16. 05:58
1/32 anonim válasza:
A Hajnalka szép név. A Fülöp viszont nem tetszik...
2/32 anonim válasza:
Fülöp nevet nem adnék. Ha azonnal felnőttként kezdené a gyermekem csak-csak, de óvodás Fülöp? Szóval nekem sem tetszik.
Hajnalka szép. De van, aki meg felnőttként nem szereti a becézett nevet. Van ismerősöm, aki Piroska helyett Piros-nak nevezteti magát.De fontos a vezetéknév is.Azzal együtt hogy hangzik, milyen a ritmusa, hangrendje.pl Bartha Hajnalka olyan suta.
3/32 anonim válasza:
A nővérem Hajnalka, megszoktam ezt a nevet...nekem olyan átlagosnak tűnik. Nem csúnya, de nem is szép különösebben.
A Fülöp nevet kerülném.
5/32 anonim válasza:
A Fülöp az nekem annyira nem tetszik.
A Hajnalka az viszont igen, engem is így hívnak:)
De ha Hajninak szólítanak jobban szeretem
6/32 anonim válasza:
A Fülöp olyan hercegnek való név, nem ismerek egy Fülöpöt se. De Hajnalkát se.
7/32 anonim válasza:
Ja, most esik le a tantusz! "Fülöp Hajnalka?" Az így passzol.ti-ti ti-ti-ti A ritmusa jó. Magas és mély hangrend is változatos.
8/32 anonim válasza:
Én egyiket se adnám a gyerekemnek!
9/32 anonim válasza:
a Hajnalka szép név :)
a Fülöp nemnagyon tetszik :S :)
10/32 anonim válasza:
szép normális nevek, ha neked tetszenek akkor semmi gond nincs velük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!