Kertmegi vezetéknévhez milyen keresztnév illik?
Figyelt kérdés
Babát várok, és nem nagyon tudok dönteni, még nem tudjuk fiú, vagy lány lesz, így mind fiú, mind lány nevek érdekelnek... tippeket várok2010. nov. 23. 23:03
22/28 A kérdező kommentje:
köszi szépen a sok választ, találtam egy párat, ami nagyon tetszik :) Bár van még időm, de ez ilyenkor annyira izgi :D
2010. nov. 24. 17:43
24/28 weca válasza:
Zsófia ,Balázs , arra is gondolj hogy ne csufolják a gyreket a neve miatt az össze csenges miatt
25/28 anonim válasza:
NÓRA BÁLINT SZERINTEM TUTI KEDVELT NÉV ÉS Ő IS SZERETNI FOGJA
26/28 anonim 

válasza:

Én mély (vagy esetleg vegyes) hangrendű, két szótagú nevet választanék, ha nagyon be akarjuk tartani a névadás "szabályait". I-vel, Í-vel ne kezdődjön. Inkább a G-vel kezdődőeket is kerülni kellene.
Pl: Hanna, Alíz, Vanda, Lara, Bora, Flóra, Ákos, Áron, Zalán, Zsombor,
27/28 anonim 

válasza:

Kertmegi Dalma, ha érzékeny, komolyabb kislányt vártok.
Kertmegi Dorka, ha talpraesett, életvidám kislány a befutó
Kertmegi Ágnes, ha klasszikus nevet szeretnétek.
Kertmegi Adorján, ha költõi lelkület a nyerõ.
Kertmegi Zsombor, ha életrevaló és égetnivalófiatok lesz.
28/28 anonim 

válasza:

Kertmegi Zita
Kertmegi Adrienn
Kertmegi Nóra ( a Nóra a kedvencem )
Kertmegi Dániel
Kertmegi Tamás
Kertmegi Bálint
Szerintem ehez a nevhez jol illenek a szep magyar nevek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!