Kertmegi vezetéknévhez milyen keresztnév illik?
Figyelt kérdés
Babát várok, és nem nagyon tudok dönteni, még nem tudjuk fiú, vagy lány lesz, így mind fiú, mind lány nevek érdekelnek... tippeket várok2010. nov. 23. 23:03
1/28 anonim válasza:
Ákos, Ádám, Zsolt, Viktor.. inkább az 1-2 szótagúak illenek szerintem
Jázmin (vagy ez túl összecsengene a Kert-tel?), Vanda, Anna..
2/28 A kérdező kommentje:
én is Anna vagyok, ezért ha lányom lesz, tuti nem adom neki a nevem, nem szeretem :)
2010. nov. 23. 23:13
3/28 anonim válasza:
Máté, Márk, Bálint, Bence
Lilla, Panna..
4/28 anonim válasza:
:)) Akkor keressek inkább kevésbé "hagyományos" neveket?:)
5/28 anonim válasza:
Kíra. Szerintem szépen cseng a Kertmegivel. :)
6/28 anonim válasza:
Blanka
Zsombor
Gergő
Flóra
Szabolcs
Tünde
Csilla
Emma
Kitti
Milán
Erik
Eszter
Marcell
Réka
7/28 anonim válasza:
Nekem a Kertmegi Lilla tetszik.. nem túl gyakori, nem túl hivalkodó kedves név.
8/28 anonim válasza:
Szerintem lánynévnek az Alexa szépen hangzik hozzá... Fiúban jó az Alex, Ádám, Dávid, Ákos... :) Szóval bőven van. Szerintem vegyetek elő utónév könyvet, csukd be a szemed a párod pedig kezdje együtt mondani a neveket...:) Hallani fogod, hogy melyik az, ami megfog... :)
9/28 anonim válasza:
Nekem a Krisztina és Linda tetszik hozzá! De a Lilla is szép ahogy előttem írta valaki! Fiú névben én is csak azt tudom amit előttem írtak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!