Hány ember értékeli jobban a saját készítésű ajándékot?
Figyelt kérdés
Olyan szépen hangzik, hogy nem az ajándék ára a fontos, és hogy jobban örülnek a saját készítésű ajándékoknak az emberek. De ezt tapasztalatból mondhatom, hogy nem igaz. Főleg nem a gyerekekre. Akinek ráadásul nincs is olyan jó kézügyessége, nem valami kreatív, akkor nemcsak olcsó, de csúnya vagy haszontalan ajándékot is ad.2010. nov. 23. 10:29
11/12 anonim válasza:
Szerintem a kérdező két mondata egymástól független, nem a gyerekekre érti, hogy bénák, hanem hogy úgy általában, akinek nincs jó kézügyessége, ne csináljon ilyeneket. Sőt, én úgy értelmezem, hogy a kérdező szerint a gyerekek azok, akik nem örülnek a saját készítésű ajándéknak. Ami megintcsak igaz.
12/12 anonim válasza:
A saját készítésű ajándék egyáltalán nem olcsó (nem a gyerekrajzokról beszélek). Én egyik évben kipróbáltam, kb. annyit költöttem alapanyagokra, festékekre stb., mint amennyiért megvehettem volna a kész cuccokat, ráadásul egy csomó melóm volt vele és nem is lett olyan szép. Volt, aki örült neki, volt, aki nem.
De nem érte meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!