Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy viselitek el az anyósotok...

Hogy viselitek el az anyósotokat? Én nagyon nehezen!

Figyelt kérdés
2010. nov. 21. 22:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én meny is vagyok, meg lassan anyós is.Azt nem értem, hogy aki alapból így indul, hogy utálom, meg nem bírom az miért nem néz magába, és gondolkodik el egy kicsit.Egy anyósnak olyan kifinomult radarjai vannak, hogy már azt is megérzi, ha te csak rosszat gondolsz róla, vagy esetleg gyermekéről, családjáról.Ezt a radart kicselezni nem tudod.Ezért inkább egy kis tolerancia, minimális tisztelet, ha másért nem akkor azért, mert az az embert akit te szeretsz, ő hozta a világra, és nevelte olyannak, akit te megszerettél.Én az anyósomat a mai napig tisztelem, soha még a háta mögött sem sértettem meg, cserében minden segítséget megadott nekünk, és a mai napig is számíthatnék rá mindenben.A fiam barátnője nekem is barátnőm, együtt járunk úszni, szaunázni, vásárolgatni, már elvittem csak őt magammal egy egyhetes üzleti utamra is, olyan mint ha a lányom lenne.Miért, mert az a bizonyos radar nálam is élesre volt állítva, de semmi rosszat nem vett észre!Ellenkező esetben biztosan nem így lenne.
2010. nov. 22. 09:37
 12/12 anonim ***** válasza:

Kedves Előző!

Valószínűleg te nem egyszerű családból származól. Nekem az jött le abból amit leírtál. hogy valószínűleg a párod/férjed sem egy proletár családból való. Az én párom is tiszteli az édesanyámat, mert ő segít támogat minket és ezt bármikor visszafelé is elvárhatja tőlünk.

Egy olyan anyóssal aki 8 általánost végzett és nem az az életének a célja, hogy a gyermekeit húzza le ahogyan csak tudja, hanem az hogy a gyerekek minél jobban boldoguljanak sőt ha nem is pénzzel de bármi nemű segítséggel segiti a gyermekeit azt mondom , hogy tiszteletreméltó. Az én anyukám is egy nagyon távoli faluból való, de küzdött azért h onnan kiszabaduljon és rendes családban nőhessenek fel a gyerekei és én ezért nagyon hálás is vagyok neki.

DE:

Mindenki tudja, hogy dohányozni nem kötelező, inni sem és szerencsejátékot játszani SEM! Nos mikor én felhívom az anyósomat és megkérdezem, hogy mire van szüksége a válasz a következő szökött lenni túlnyomó többségben:

- 2 doboz XY márkájú cigi

- Ilyen üdítő, meg olyan hülyeség a boltból

- A lottót fel kellene adni meg a csekket befizetni, de inkább adjuk neki oda a pénzt majd ő elintéz mindent. Úgy gondolom h 2 doboz cigitől sem jóllakni nem fogsz sem a közüzemi számlák nem lesznek befizetve...

Ezt összesen 3x játszotta el velünk... Kap a 3 fiától havonta 100.000 Ft-ot plusz a nyugdíj és a családi segély... Mikor lemegyünk hozzá a boltokban halom számra állnak a tartozások és azt a közel 140.000 Ft-ot nem tudja megmondani, hogy mire költötte el. Valószínű a te anyósod nem ilyen.

De vajon szeretnél ilyen anyóst magad mellé? Elhiszem, hogy több az élettapasztalatod, de hidd el nem mindenki születik jó módú, művelt családba. Ezért lehet valkit szeretni és lehet utálni is!

Nekem ez a véleményem erről a dologról. Én nem utálom az anyósom és nem érdekelnek a radarjai. Sajnálom őt, de azt a légkört és környezetet ő teremtette magának...

2010. nov. 22. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!