Ha a párodnak -előző kapcsolatából - lenne gyereke vagy gyerekei - míg neked nő létedre nem - akkor Te mennyire támogatnád -anyagilag - az ő gyerekét / gyerekeit?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, tudtál már félretenni minden hónapban a te saját céljaidra, a saját gyerek projectedre és(pl.: saját autó, egyetem távoktatáson, másoddiploma, külföldi utazgatásra...stb). Közben tönkre ment a kapcsoltatod a pároddal, de egy idő után megismerkedsz más pasival akinek már van egy vagy két gyereke... és arra kér hogy fizess be a közösbe, iiiigeeenn : pl olyanokra gondolok, mint a gyerek nyelvoktatásába, vagy az öltöztetésébe, laptopjába - holott ,most te is arra spórolsz csak magadnak... feladnád a SAJÁT céljaidat, terveidet, csakis azért mert az ő gyerekének szüksége van erre vagy arra?? ... OKÉ, sokan most azt mondják, hogy ha nem tudja az illető elfogadni a másik gyerekét ott már párkapcsolati gondok vannak, de ha ezt anyagi oldalról közelítjük meg akkor hogyan vélekedtek? Talán ha nektek is lesz majd közös gyereketek akkor az exbarátnőhöz vagy exfeleséghez is be lehet nyújtani a számlát, hogy na akkor nem csak a te gyerekednek kell új cipő hanem most az enyémnek is, és fizess??? Szerintetek mennyire önzőség azt mondani, hogy lelkileg mindenben támogatod a párod gyerekét, gyerekeit, illetve mindenben számíthat rád, kivéve az anyagiak?????2010. nov. 21. 19:09
11/14 anonim válasza:
19:34
Nem dolgoztam meg a párom kecójáért, de ennyi erővel a gyerekei sem, mégse sajnálnám még a mostoha gyerekektől sem, mert ez a törvény.
Az már más tészta, hogy idővel úgyis megpuhítanám a férjemet, hogy legyen közös néven a lakás, hülye én se vagyok, hogy pl. 30 év házasság után se legyen egy db téglám, egy négyzetméterem se abból a házból, aminek a rendbentartásában, fenntartásában, amortizálódásának megakadályozásában én is kiveszem a részem jópár évtizedig.
12/14 anonim válasza:
Én is mindenben segíteném a fogadott gyerekeimet, a sajátommal, vagy magammal egyenlően számítanám, igen, lemondanék értük bizonyos dolgokról. Aki nem így godnolja, nem házasodjon bele ilyen kapcsolatba.
13/14 anonim válasza:
Soha az életben nem lennék olyannal akinek már van gyereke akármennyire szeretem. Mert én nem olyan életet akarok és minek húzzam az időnket... De főleg nem fizetgetném más gyereke nyelvóráit meg ilyenek. Van két szülője, azok fizessék.
14/14 anonim válasza:
Persze, osszátok csak, szórjátok a pénzeteket, ha nincs jobb dolgotok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!