Mit tanácsolnátok? Szakítsak vagy kapjon egy újabb esélyt?
Sziasztok!
Igazából nem tudok tiszta fejjel gondolkozni, ezért kérek tanácsot.
Összejöttünk, szerettük egymást. Nekem is van két picim, neki is (ők nem velünk élnek). Anyagi és sok minden más okból felköltöztünk apukámhoz. Igazából mindenünk megvan így...de!
Amióta itt vagyunk, a párom elkezdett inni. Rengeteget. Erre költötte az egész havi fizetését, csupán 3ezer ft-ot adott a kajába, rezsibe...szóval szinte semmit. Minden éjjel részegen jön haza lassan 3hónapja. Tegnap reggel eltűnt, azt mondta, anyukájához megy, délután jön. Hajnal 2ig vártam, nem jött, még mindig sehol.... a telefonja kikapcsolva.
Én pedig itt vagyok 15hetes terhesen.....
Eddig nem volt ilyen!
Nem értem miért változott meg. Arra is gondoltam, hátha van valakije...a feleségét állandóan megcsalta, aztán visszakapta, és megfogadta, hogy ha lesz komoly kapcsolata, akkor nem fog félrelépni.
De nem tudok mire gondolni.
A két lányomat is egyedül neveltem, nem lesz gond egyedül nevelni a 3-at sem. Nem ezért nem tudom,mit csináljak.
Az a baj, hogy szeretem, de az utóbbi hónapok miatt gyűlölöm is.
De anyaként arra kell gondolnom, hogy ezt a gyerekek nem láthatják, ennek nem tehetem ki őket!
Mit csináljak?
Mint kívülállótól kérek tanácsot tőletek!
Kerdezo,
Utolso mondat jol hangzik a ferfi szajabol, mikor epp Rad hajt. "A volt feleseget sosem szerettem, csak a gyerek kellett tole". De mint irod, a sajat gyerekei nem laknak vele. Ez utan utanajartal, hogy miert nem? nem volt alkalmas apa? nem akarlak elkeseriteni, de lehet hogy epp most ugyanezt adja le egy kis barban egy kiszemelt bimbonak, csak eppen a volt feleseg Te vagy.
FromOz!
Az első gyermeke 16éves, ő döntött úgy, hogy az anyukájával akar maradni. 10éves volt, és a bíróság ez alapján döntött.
A második esetben: ő kiment Angliába dolgozni, ahol kapott egy agyvérzést. Amíg ő kómában volt, addig a felesége otthon megcsalta. Amikor végre hazamehetett, akkor arra ment haza, hogy a nő éppen az ágyban van a pasival. Persze közéjük rontott, és a csajt is meg a pasit is megütötte. A csaj kihívta a zsarukat, és bevitték a rendőrségre, és eltiltották a családjától. A felesége pedig úgy adta be a válást, hogy folyamatosan veri őket. Pedig ez nem volt igaz. Ezt már a feleségétől tudom. Csak így a bíróság eltiltja a gyereket az apjától, és ez volt a célja a csajnak.
Hogy most épp egy kocsmában ezt adja elő? Hát legyen.... ha tényleg így van, az őt minősíti. De az biztos, hogy a gyereket sem fogja látni, még csak látni sem, nemhogy a kezébe vagy egyáltalán a nevére venni, míg egy csepp alkoholt is iszik!
Kedves Kerdezo!
Nagyon sajnalom, hogy ezt most vegig kell elned, izgulnod, es meg a multjat is a nyakadba vetted.
Erot, egeszseget es nagyon sok jot kivanok neked, piciknek es meg a megnemszuletett bebinek. Legyel eros, a gyerekek jovoje legyen elotted.
Azért ezzel nagyon elferdíted a valóságot.
Amit írtam ez az utóbbi 2hónapra vonatkozik. Az, hogy nem ad haza...előtte adott, vagyis kivette a részét mindenből!
Az anyagi okokat, ami miatt apuhoz költöztünk, ne úgy értsd, hogy csórók vagyunk. Csak azt a 25ezer ft-ot, amiből ide a speciális oviba hordtam a nagylányomat, (ez az utazási költség) azt inkább rájuk költöm, ruhákra, játékokra.
A pici...nos ő nem tehet erről az egészről.
Ráadásul az orvosok szerint nekem nem is lehetett volna több gyermekem a lányaim után. Hogy hogy sikerült mégis, azt nem tudom. Lényeg az, hogy egyrészt a dokik szerint nem lehetett volna esélye, másrészt spirálom van, így aztán esélye a 0-val egyenlő ennek a terhességnek. És hogy miért nem vetettem el? Mert teljes mértékben abortuszellenes vagyok. Nem másokra nézve...mert ugye másokat nem ítélhetek meg, hanem magamra nézve. Nem tudom elképzelni, hogy gyilkossá váljak.
FromOz!
Köszönöm szépen, nagyon kedves vagy! :-)
Neked is minden jót kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!