10 éve férjnél vagyok, van egy kislányunk. S a képbe bejött egy harmadik. Szeret, imád, nem tud nélkülem élni. -csak az a baj, egyre többet gondolok rá. Mi lesz így?
14. 26 - azért én ezt nem látom ilyen sötéten. Tudom, hogy vannak ezek a bespájzolós "megvan a csaj nem kell vele foglalkozni" típusú férfiak, nekem is volt ilyenem, ki is raktam, az az igazság... de azért én nem gondolom, hogy mindenki ilyen. Persze ez azon is múlik, Te mennyire vagy szerelmes, mert azt, akibe valóban szerelmes vagy, kevésbé unod meg - és ha ő is szerelmes beléd, akkor kevésbé fog napi 12 órát gépezni, vagy ha rákezd és szólsz neki, észreveszi magát...
De abban egyetértek, hogy sokan inkább mennek az új felé, mint a régit próbálnák megjavítani, és ez szerintem sem jó.
Az az egy biztos, hogy 10 évi házasság után kevésbé udvarol egy férj, mint az ismeretség elején - és ez az új kapcsolattal is igy lesz.
Ha egész öeszinte vagy magadhoz, akkor gondolj bele, hogy TE UGYANANNYIT és UGYANÚGY foglalkozol a férjeddel, mint eleinte?
Nem tudok tanácsot adni, de azt tudom, hogy nem lennék sem a férjed, sem a gyereked helyében....
Úgy nem szeretem a hozzád hasonló embereket.
"Jaj, nem kapok annyi odafigyelést, hmmm.. ott az a másik, ő jobban odafigyel rám, inkább leszek vele...."
A saját önzőséged miatt felrúgnál egy 10éves kapcsolatot? Szegény kisgyermekednek tönkreteszed az életét, csak mert úgy érzed, hogy nem figyel oda kellően a férjed rád? Más szegény asszonyt ver a férje, na azt megértem. De ilyenért? Inkább beszéld meg vele, hogy több odafigyelést kívánsz, mennyetek el kettesben kirándulni, egy amolyan 2. nászútra, a gyereket addig bízd valamilyen rokonra, ismerőse. Töltsetek együtt több időt. Annyi megoldás lenne, miért választod a menekülést? Azzal hosszútávon senkinek nem lesz jobb. Tégy ahogy gondolod, de szerintem ha elhagyod őt, akkor nagyon rosszul fogsz dönteni....
Egy 10 éves kapcsolatot ne hasonlíts össze egy hirtelen a képbe került 3.al.
Gondolom a férjed ugyanígy indult. Lehet hogy 10 év múlva az a 3.is ugyanolyan lenne mint most a férjed.
Ha alapvetően boldog vagy a férjeddel és szereted, szerintem ne rúgd fel a házasságot egy esetleges kaland miatt.
Én nem tettem meg, de nem is bánom. Nagyon boldog vagyok.
Ha nem jó már a kapcsolat beszélj a férjeddel, próbáljátok rendbe hozni, de a 3. nem megoldás.
"Szeret,imád,nem tud nélkülem élni"
Csak az a kérdés,h meddig.Persze könnyű lángolni,meg ömlengeni,h de szép vagy,de szeretlek amíg így áll a helyzet.Főleg amíg meg nem kap.Majd kíváncsi lennék a véleményedre ha 10 éve vele élnél.A válaszokat olvasva úgy látszik az az okos ffi aki nem nősül,mert csak addig jó amíg bálványoz mint a pogányok a kőbálványt.És te mit adsz a férjednek egyébként,esetleg erre gondoltál már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!