Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 10 éve férjnél vagyok, van...

10 éve férjnél vagyok, van egy kislányunk. S a képbe bejött egy harmadik. Szeret, imád, nem tud nélkülem élni. -csak az a baj, egyre többet gondolok rá. Mi lesz így?

Figyelt kérdés
2010. nov. 20. 14:02
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
39%
nem vagy jó feleség,te boldogtalkan feleség vagy sajnos,ezért jött a harmdik is a képbe...Mert elhanyagoltak,te pedig vágysz a törődésre...Szeretkeztek férjeddel,vagy csak havi egy kettő kényszer aktus van?A szarban nem kell ám a gyerek miatt ülni,msajnos szüleim megtették,én kértem a végén hogy váljanak el,mert két boldog szülőt akartam,mnem közlekedő edényeket,meg pocsolyalégkört...Te életed,te döntöd el hogy lépsz vagy ülsz tovább a kakikban,álmodozva a boldogságról,szeretőzve előbb utóbb úgyis félre mész...A férjed meg lewhet azért nem mutatja ki mert már rég szeretője van,persze a pasik ilyenkor dicséretet kapnak,a nő meg levank*rvázva,meg rossz feleségezve.Persze ki hasonlóan szarban él,szeretné ha más is abban élné és igy próbál lelkiismeretfurdalást okozni hogy leminősít téged rossz feleséggé hogy ne hogy kilépj,legyél boldogtalan,mert ő se mer lépni...Én tepertem a párom melett,minden hogy szexy ruha,közölte nem látja a tévét tőlem,menjek arébb,na akkor véget vetettem,lehúztam a szart a vc-n,tova léptem,na és azóta 10 éve egy férfi melett vagyok...Szóval,neked is menni fog,a gyereked végett is mert a boldog anya sokkal jobb mint egy frusztrált,idegbeteg keserű anya...
2010. nov. 20. 14:30
 12/21 anonim ***** válasza:

14. 26 - azért én ezt nem látom ilyen sötéten. Tudom, hogy vannak ezek a bespájzolós "megvan a csaj nem kell vele foglalkozni" típusú férfiak, nekem is volt ilyenem, ki is raktam, az az igazság... de azért én nem gondolom, hogy mindenki ilyen. Persze ez azon is múlik, Te mennyire vagy szerelmes, mert azt, akibe valóban szerelmes vagy, kevésbé unod meg - és ha ő is szerelmes beléd, akkor kevésbé fog napi 12 órát gépezni, vagy ha rákezd és szólsz neki, észreveszi magát...

De abban egyetértek, hogy sokan inkább mennek az új felé, mint a régit próbálnák megjavítani, és ez szerintem sem jó.

2010. nov. 20. 14:31
 13/21 anonim ***** válasza:
96%

Az az egy biztos, hogy 10 évi házasság után kevésbé udvarol egy férj, mint az ismeretség elején - és ez az új kapcsolattal is igy lesz.

Ha egész öeszinte vagy magadhoz, akkor gondolj bele, hogy TE UGYANANNYIT és UGYANÚGY foglalkozol a férjeddel, mint eleinte?

2010. nov. 20. 14:35
 14/21 anonim ***** válasza:
56%
Én egy éven át mindenhogy javítani próbáltam rajta,aztán közölte,hogy leszarja a próbákozásaimat mert csak addig kelekk amig nics jobb...Szexelni meg velem is lehet...Szóval valamikor igenis hagyni kell a fenébe és nyitni az új felé...rossz az ha csak az egyik fél javitana a másik meg beleszarik,a szexi ruhát se látja mert már téged se lát,csak elvisel,mert kéyelmes,soha nem léptem félre,inkább kimondtam hogy vége...Igy becsületesebb...Sajnos egyre több a nincs nála jobb meg az amig jön a jobb ő is megteszi tipúsú kapcsolat...
2010. nov. 20. 14:37
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Én egyszer kaptam egy számomra nagyon jó tanácsot: nincs jobb, csak más.. (ezt az apukám mondta, aki jelenleg a harmadik feleségét "fogyasztja" és mostanra rájött, hogy az elsővel-aki történetesen az anyukám- sem lett volna rosszabb, mint a többivel). Hidd el, a harmadik, aki bejött a képbe, sem jobb, csak más..ne hagyd el a férjedet, ha egyébként nincs köztetek nagy probléma. Inkább próbálj vele beszélni. Ha most esetleg úgy érzed is, hogy már kiszerettél belőle, lehet, hogy később megbánnád, ha elhagyod, mert talán csak az új kapcsolat hiteti ezt el Veled. Ne legyél buta!
2010. nov. 20. 14:39
 16/21 anonim ***** válasza:
89%

Nem tudok tanácsot adni, de azt tudom, hogy nem lennék sem a férjed, sem a gyereked helyében....

Úgy nem szeretem a hozzád hasonló embereket.

"Jaj, nem kapok annyi odafigyelést, hmmm.. ott az a másik, ő jobban odafigyel rám, inkább leszek vele...."

A saját önzőséged miatt felrúgnál egy 10éves kapcsolatot? Szegény kisgyermekednek tönkreteszed az életét, csak mert úgy érzed, hogy nem figyel oda kellően a férjed rád? Más szegény asszonyt ver a férje, na azt megértem. De ilyenért? Inkább beszéld meg vele, hogy több odafigyelést kívánsz, mennyetek el kettesben kirándulni, egy amolyan 2. nászútra, a gyereket addig bízd valamilyen rokonra, ismerőse. Töltsetek együtt több időt. Annyi megoldás lenne, miért választod a menekülést? Azzal hosszútávon senkinek nem lesz jobb. Tégy ahogy gondolod, de szerintem ha elhagyod őt, akkor nagyon rosszul fogsz dönteni....

2010. nov. 20. 14:39
 17/21 anonim ***** válasza:
9%
Itt annyian tanácsolják,hogy üljenek a szarban emberek tovább ahelyett hogy lehúznak a vécén,és tobább lépnének,én 10 éve egy melett vagyok,de aki boldogtalan az lépjen,a gyereknek is jobb két boldog szülő,mint két keserű,Annyi boldogtalan kapcsolatot látok és nem lépnek ki inkább nyűglődnek évekig csalva egymást hazudva maguknak is vasgy rosszab zsebhokiznak,maszturbálnak ,csak hogy ne kelljen egymáshoz érniük,de az már rég nem kapcslat csak vegetáció a szar fölött ülve...
2010. nov. 20. 14:44
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Egy 10 éves kapcsolatot ne hasonlíts össze egy hirtelen a képbe került 3.al.

Gondolom a férjed ugyanígy indult. Lehet hogy 10 év múlva az a 3.is ugyanolyan lenne mint most a férjed.

Ha alapvetően boldog vagy a férjeddel és szereted, szerintem ne rúgd fel a házasságot egy esetleges kaland miatt.

Én nem tettem meg, de nem is bánom. Nagyon boldog vagyok.

Ha nem jó már a kapcsolat beszélj a férjeddel, próbáljátok rendbe hozni, de a 3. nem megoldás.

2010. nov. 20. 14:52
 19/21 anonim ***** válasza:
73%

"Szeret,imád,nem tud nélkülem élni"

Csak az a kérdés,h meddig.Persze könnyű lángolni,meg ömlengeni,h de szép vagy,de szeretlek amíg így áll a helyzet.Főleg amíg meg nem kap.Majd kíváncsi lennék a véleményedre ha 10 éve vele élnél.A válaszokat olvasva úgy látszik az az okos ffi aki nem nősül,mert csak addig jó amíg bálványoz mint a pogányok a kőbálványt.És te mit adsz a férjednek egyébként,esetleg erre gondoltál már?

2010. nov. 20. 19:24
 20/21 anonim ***** válasza:
Én "még csak 8 éve vagyok" a férjemmel, és ha magamba nézek,nem mondom, nem mondhatom, hogy ugyanúgy imádom, és lángolok érte, mint az elején. És ez igy van jól. Szeretem, tisztelem, és nem tudnék nélküle élni, de a kezdeti szenvedély már nincs meg. Amikor 1 nap 10x is egymásnak tudtunk volna esni, ha módunk lett volna rá, és még az sem lett volna elég, de az élet nem csak a szexről szól, és azért ennyi idő után nyilván te sem ugrálod körül a férjed, ami szintén igy van jól, amig az elhanyagolás veszélye nem áll fenn. ha neked mindenképp ő kell, akkor hagyd el a párod, de ha nincs más gond, csak az, hogy nem udvarol már neked, akkor inkább üljetek le, és mond el neki bánatod, többre mész vele.
2010. nov. 20. 22:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!