10 éve férjnél vagyok, van egy kislányunk. S a képbe bejött egy harmadik. Szeret, imád, nem tud nélkülem élni. -csak az a baj, egyre többet gondolok rá. Mi lesz így?
sztem várj, nem tudom mióta tart ez a dolog vagy történt-e köztetek vmi már, de adj időd magadnak, mérlegelj, hogy kivel lennél boldogabb te is és a kislányod is,de azt ne felejtsd el amit már korábban is írtak, hogy mi van ha ezt az új pasit is megunod, akkor is továbbállsz majd? Az a baj, hogy mindenki a könnyebb utat választja mostanában, ő, igen jön az újdonság, a lángolás, a szerelem, ahelyett, hogy dolgoznának a régin, a biztoson, a család együttmaradásán. De neked kell mérlegelned és ha mindent jól átgondolsz, biztos jól döntesz majd.
Annak aki azt írta, hogy ha férjnél lesz nem néz rá másra pedig azt üzenem, hogy szívesen beszélgetnék vele miután volt egy legalább 5-10 éves kapcsolata...
Néha megzavarják a fejünket ilyen gondolatok. Jó lenne, ha a párunk mindig úgy törődne velünk, mint az elején. De nem lesz olyan soha többé.
Nekem is volt hasonló néhány kemény hónap, amikor újat kezdhettem volna. De aztán rájöttem, hogy végigmennénk vele is ugyanazon az úton, mint a párommal. Egyszer elég volt végigjárni, nem akarom újra. Amíg meg nem kap a férfi, addig ezerrel teper, ha már meg vagy neki, megnyugszik, biztonságban bespájzol téged a konyhába, onnan úgysincs sok esély rá, hogy elrabol valaki, ő közben napi 15 órát internetezik, meg TV-t néz, és összességében baromi jól el van, totál nyugodt felőled és nem is sejti, hogy te közben beledöglesz.
Ha tudnám, hogy van srác, akivel nem ilyen lesz, aki 10 év után is ugyanúgy fog velem törődni, biztos elhagytam volna a páromat. De tudtam, hogy ugyanez lesz, ha megkap bárki, megszokott leszek neki és annyi.
Én nem csaltam meg, és nagyon örülök neki. De majdnem rámentünk, mert észrevette a fiút, és féltékeny volt. Ahelyett hogy szólt volna, inkább kiszeretett belőlem. Nyáron majdnem emiatt szakítottunk, pedig akkor már nem volt harmadik. Ha a harmadikról ábrándozol, közétek áll, a férjednek hiányozni fogsz, érzi majd, hogy eltávolodtál tőle és nehogy azt hidd, hogy ez jót tesz egy kapcsolatnak. Könnyen lehet, hogy a hiányérzetét majd más nővel fogja orvosolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!