Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy öntsek lelket magunkba?

Hogy öntsek lelket magunkba?

Figyelt kérdés

A héten kiderült, hogy csak lombikkal lehet babánk. A leg nagyobb meglepetésemre, nem is nálam van a nagy baj, Hanem a férjemnél. Nagyon elkeseredtem. Tudom, hogy örülni, kéne legalább így, de egyszerűen nem bírom feldolgozni. Szegény párom meg kész van teljesen. Félek, hogy fogjuk bírni anyagilag, lelkileg, és hát nem utolsó sorban egészség ügyileg. Egyszerűen még attól is tartok, ha ikrek lesznek, pedig hát ennek nagy esélye van. Meg tudom-e osztani kellőképp a figyelmem, leszek-e elég jó?

Ne nevessetek ki kérlek, tudom, hogy ezen meg tök felesleges agyalni, mert még az se biztos, hogy sikerül.....

2010. nov. 19. 10:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem érdekel a véleményed, barátnőmnek 3 év után ilyen segítségével lett kisbabája. Szóval rosszindulat helyett inkább segítenél te is.
2010. nov. 19. 11:58
 12/15 A kérdező kommentje:
Jaj. Kérlek ne vitatkozzatok. Mindenkinek köszönöm a hozzászólását, ment a zöld kéz.
2010. nov. 19. 12:01
 13/15 anonim ***** válasza:

Megadtam a linket, ahol gyakorlatilag ugyanilyen kérdére válaszoltunk már többen. Ez volt a segitség része.

Képzeld, van, aki kezelés nélkül kigyógyult a rákból, de attól nem javaslom SENKINEK, hogy utasitsa vissza a kezelést, mert egy ismerősöm magától kigyógyult belőle...

2010. nov. 19. 12:16
 14/15 anonim ***** válasza:

Na jó, én nem vitatkozom veled, nálad valami gond van. A kérdezőnek senki nem tanácsolta, hogy ne menjen lombikra! Ponthogy azt mondtuk jó esélyjel sikeres lesz a lombikkezelés és ne féljen nem lesznek 8-as ikrei.

Ha ezt neked nehezedre esett értelmezni, akkor tényleg sajnállak és nem is ok nélkül. Többé nem szólok hozzád, értelmetlen barom vitába nem megyek bele, törődj a magad gondolataival és kímélj meg a reakciódtól.

2010. nov. 19. 12:22
 15/15 anonim ***** válasza:

Én nem szálltam vitába veled, csak jeleztem, hogy nem kell többször, hittéritő-jelleggel propagálnod semmit, a kérdező is olvasta a hozzászólásodat elsőre is.

A beteg, barom, stb. jelzőid téged minősitenek. Meg ez a nem vitatkozom veled, de..., de csakazértis legyen enyém az utolsó szó..., nem szólok hozzád (és itt következik több soros hozzám szólás).

2010. nov. 19. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!