Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit veszel karácsonyra a...

Mit veszel karácsonyra a családodnak?

Figyelt kérdés
2010. nov. 18. 21:08
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Hát nekem nincs nagy kézügyességem ajándékokat készíteni,az egyszerű megoldást választottam....megveszem:-),ilyenkor mindig megkérdezem kinek mire van szüksége,mert felesleges pénzkidobást nem akarok.Bár (imádott)anyósom 2hónapja "elszólta" magát,hogy milyen kár,hogy nem lehet már kapni a Horváth Ilona szakácskönyvet,mert ő csak azt szereti,a mostani már 20éves és darabokban van.Szóval bementem a Libribe és megvettem:-) 1200ft volt.Anyukám meg multkor nézegette a níveának van egy új krémje,tök jó csillámok vannak benne,de neki drága(rokkant nyugdíjas),imádja a níveákat,szóval megvettem Asia centerben 2200ft-ért.Tesóm gilette szettet kért az 3000ft,sógórnőmnek a tescóban vettem 3000-ért melegítőnacit,mert csak otthonra kell neki,egyébként kosztümbe jár,de van egy 1 éves kislányuk ezért otthon van arra meg jó az olcsó naci.Hát a gyerkőc kapja a legtöbb ajándékot kabátot,sapka-sál,vödörrel vettem legót,plüssállatkákat,játék babakocsit.A férjemnek meg megcsináltatom a naptárt,nekünk tavaly decemberben,illetve most májusban volt az esküvőnk,és azokból a képekből:-).December 12-én volt a polgári,és májusban a templomi.Én meg kicsi ajándékot kapok,mert most kaptam a férjemtől egy autót:-).
2010. nov. 22. 11:21
 22/29 anonim ***** válasza:

Imádom a karácsonyt, persze már csak akkor, amikor túl vagyok rajta!! Jól eső érzés, hogy ezt is túléltem...

Ez az ajándékozási mánia a legszörnyűbb az egész hajcihőben.

2010. nov. 22. 12:30
 23/29 anonim ***** válasza:
Anyunak parfümöt, apunak nem tudom, öcsémnek bakugant.
2010. nov. 22. 16:01
 24/29 Karászi Lajos válasza:
Házat .
2010. nov. 23. 14:01
 25/29 A kérdező kommentje:
Az jó,azt mi jövőre:-)
2010. nov. 23. 14:10
 26/29 anonim ***** válasza:

Nagymamámnak DVD tartót (egy csomó filmet felvesz mindig :) szóval kéne neki egy új tartó)

Másik nagymamámnak majd rajzolok valamit. :)

Megtanultam elég jól rajzolni mostanság (mióta elolvastam a Jobb agyféltekés rajzolást) eszembe jutott, hogy lehet egy A3-as lapra, egy nagy családi képet rajzolok, ahol mindannyian ott állunk. Ha jól sikerül talán még be is kereteztetem. :)

Persze sajnos mindig többet gondolok ki, mint amennyit meg is csinálok... :( 14L

2010. nov. 23. 17:28
 27/29 anonim ***** válasza:
Én csak 12 éves vagyok szóval nem keresőképes...xD kézügyességem nem nagyon van...xDnem kezdtem el időben gyűjteni pénzt és olyan szar hobby boltban kapható hüéyeségeket nem fogok venni mert semmi haszna nincsen...tavaly karácsonykor egész évben gyűjtöttem és 70ezer ft jött össze...mindenkinek ruhát cipőt ilyesmiket vettem...:)nagyon örültek neki és megmondtam mindenkinek hogy idén nem kapnak tőlem semmit(nem is várták el de én szomorú voltam mert imádok ajándékot adni...:)jobb adni mint kapni...:)
2010. dec. 6. 13:51
 28/29 anonim válasza:

Tőlem a szüleim egyedi parfümöt kapnak amit saját maguk kevernek ki és állítanak össze.

1 élmény nekik már a keverés is

2 egyedi dolgot kapnak

3 szereti mind2 a parfümöt

2010. dec. 9. 08:42
 29/29 anonim ***** válasza:

hú, hát mi 4-5 éve megbeszéltük, hogy nincs ajándékozás, csak a gyerekeknek, nekem, és az unokanővéremnek, de anyu és apu ezt visszavezette azzal, hogy rákövetkező évben dvd-t vettek a kerestsüleimnek. minden elkezdődött elölről...

idén mindenki kap egy sínházjegyet, januárban közösen elmegyünk vagy az operába, vagy a nemzetibe :) nagyon jó kis program. én az unokanővéremnek veszek még egy sapka-sál készletet, mert 1 év alatt két sapkáját hagytam el, és szegény most is fázik :D

Kellemes Karácsonyt! :)

16/L

2010. dec. 9. 18:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!