Mit veszel karácsonyra a családodnak?
Imádom a karácsonyt, persze már csak akkor, amikor túl vagyok rajta!! Jól eső érzés, hogy ezt is túléltem...
Ez az ajándékozási mánia a legszörnyűbb az egész hajcihőben.
Nagymamámnak DVD tartót (egy csomó filmet felvesz mindig :) szóval kéne neki egy új tartó)
Másik nagymamámnak majd rajzolok valamit. :)
Megtanultam elég jól rajzolni mostanság (mióta elolvastam a Jobb agyféltekés rajzolást) eszembe jutott, hogy lehet egy A3-as lapra, egy nagy családi képet rajzolok, ahol mindannyian ott állunk. Ha jól sikerül talán még be is kereteztetem. :)
Persze sajnos mindig többet gondolok ki, mint amennyit meg is csinálok... :( 14L
Tőlem a szüleim egyedi parfümöt kapnak amit saját maguk kevernek ki és állítanak össze.
1 élmény nekik már a keverés is
2 egyedi dolgot kapnak
3 szereti mind2 a parfümöt
hú, hát mi 4-5 éve megbeszéltük, hogy nincs ajándékozás, csak a gyerekeknek, nekem, és az unokanővéremnek, de anyu és apu ezt visszavezette azzal, hogy rákövetkező évben dvd-t vettek a kerestsüleimnek. minden elkezdődött elölről...
idén mindenki kap egy sínházjegyet, januárban közösen elmegyünk vagy az operába, vagy a nemzetibe :) nagyon jó kis program. én az unokanővéremnek veszek még egy sapka-sál készletet, mert 1 év alatt két sapkáját hagytam el, és szegény most is fázik :D
Kellemes Karácsonyt! :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!