Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit veszel karácsonyra a...

Mit veszel karácsonyra a családodnak?

Figyelt kérdés
2010. nov. 18. 21:08
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

Csak azt nem kellene elfelejteni,pontosabban szem előtt tartani,hogy adakozónak,segítőkésznek nem csak és kizárólag karácsonykor illő lenni,hanem az év többi napján is! Nem csak karácsonykor kellene a nagyit meghívni a nagy asztalhoz,hanem évközben is rá lehetne többször nyitni az ajtót.stb...

A Bibliában leírt ajándékozási szent történetet azért szerintem nem illő egy napon említeni a mostaniakkal,mert ne is haragudj,de ég és föld a kettő közötti különbség mint elméletben,mit pedig gyakorlatban !

2010. nov. 18. 22:18
 12/29 anonim ***** válasza:

Amúgy kedves kérdező,nem csak hajléktalanok vannak,akikre vastagon ráférne a segítség karácsonykor és máskor is,hanem dolgozó és dolgozni akaró gyermekes családok, akikre én igazán gondoltam.

Én szinte ezt mondtam,amit nem kellene elhinni minden esetben a médiának,mert ők ebből profitálnak. A szennyből a reklámokból és a "vásároljunk minél több hülyeséget",hogy legyen miből statisztikát közölni az elmúlt évekhez viszonyítva a nézők számára.

Néha azért megmutatják jó arcukat is a nézettség növelésének érdekében.

2010. nov. 18. 22:28
 13/29 anonim ***** válasza:
Vannak ötleteim, de hogy mit fogok ezek közül megvalósítani, az függ sok mindentől (attól, hogy találok-e olyat, ami jó, és sajnos a pénztárcámtól is). Én anyukámnak, apukámnak és öcsémnek veszek ajándékot, távolabbi rokonoknak nem (plusz legjobb bnőmnek-neki már megvettem, sál-kesztyű szettet). Anyukámnak az alábbiak közül fogok egyet-kettőt választani: felső, sál, Q10-es Labello, húskenő ecset, rúzs, könyv, szép gyertya (vele vagyok a legkönnyebb helyzetben). Apukámnak valszeg póló/pulcsi és könyv lesz. Öcsémnek eddig vettem egy euró-mintás öngyújtót (jól néz ki, és cigizik is, szval egész biztos fogja használni), mellé kap majd pólót, és ezenkívül talán még vmit (amiken eddig gondolkoztam: tollak-sosincs neki, pedig szüksége van rájuk :D-, vmi normális fülhallgató az mp3-ához, színes cipőfűző poénszinten :D... meg olyan vmilyen plüssbaci/vírus/sejt, mint ami a bigyoshopon van, sztem poénnak találná, de kicsit drágállom...).
2010. nov. 18. 23:21
 14/29 A kérdező kommentje:
A kérdésemre kérnék választ,nem chat oldalon vagyunk!Utolsó!Ezek nagyon jó ajándékok:-).
2010. nov. 19. 07:28
 15/29 anonim válasza:
Nekem az epeköveimet veszik ki,azt teszem a fa alá!Mások meg kapnak szeretetet ,mint a hétköznapokban,csak ünnepi hangulatban.
2010. nov. 20. 05:14
 16/29 anonim válasza:
0%
Apámnak vastüdőt, anyámnak kis Jézust, tesómnak meg levegőt.
2010. nov. 20. 10:15
 17/29 anonim ***** válasza:
Tündér boltban szerencsét hozó pixi manókat
2010. nov. 20. 12:45
 18/29 anonim válasza:
100%

Akkor én megpróbálok a kérdésedre válaszolni.

Nagyon szeretem a karácsonyt, nagyon szeretem meglepni a szeretteimet, szeretem a karácsony hangulatát, a gyerekeim örömét... jaj, kedvenc ünnepem! A készülésen, díszítgetésen, sütés-főzésen kívül igenis hozzátartozik, hogy meglepjük egymást. Idén megbeszéltük a családban, hogy csak sk ajándékokat adunk egymásnak, a gyerekeknek veszünk csak játékokat.

Azt tervezem, hogy narancslekvárt főzök, kis levendulazsákokat varrok keresztszemes díszítéssel, személyre szabott fotós dvd-ket készítek, a nagyszülők pedig megkapják természetesen az unokás naptárt, amit évek óta mindig, de számítanak rá nagyon. Egyik évben a gyerekek egy-egy aranyköpését is odaírtuk a forók alá, lehet, hogy ezt most is megtesszük.

Hát így.. Alig várom!

2010. nov. 21. 12:56
 19/29 A kérdező kommentje:
Ah,ne foglalkozz velük,a bohóckodókat lepontoztam,csak magukat minősítik.Eltudom képzelni náluk milyen egy karácsony!Nah,szóval,nagyon jó ötletes ajándékok:-).A fotós dvd-t hol csináltatod?A naptárt tudom hol lehet.
2010. nov. 21. 16:54
 20/29 anonim válasza:
Hát csak itthon, kiírom dvd-re azokat a képeket, amiket idén készítettünk, és szerepelnek rajta. Lehet hogy valami zenét vágok alá, tavaly készítettem ilyet az apukámnak, de már elfelejtettem hogyan. :)) De a férjem tuti tudja szerencsére :)) Naptár: tkp azt is kinyomtatom itthon, a copyban lehet naptár-formába kötteni. Közben még eszembe jutott, hogy a húgoméknál 3 kisgyerek van, nekik asszem falra függeszthető zsebes játéktárolót varrok. Nem egy nagy kunszt, de hasznos. Az ikeában vannak ilyenek, de ha nem is lesz olyan szép, legalább sk. Ha vannak ötleteid te is írd le!
2010. nov. 22. 09:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!