Mit veszel karácsonyra a családodnak?
Csak azt nem kellene elfelejteni,pontosabban szem előtt tartani,hogy adakozónak,segítőkésznek nem csak és kizárólag karácsonykor illő lenni,hanem az év többi napján is! Nem csak karácsonykor kellene a nagyit meghívni a nagy asztalhoz,hanem évközben is rá lehetne többször nyitni az ajtót.stb...
A Bibliában leírt ajándékozási szent történetet azért szerintem nem illő egy napon említeni a mostaniakkal,mert ne is haragudj,de ég és föld a kettő közötti különbség mint elméletben,mit pedig gyakorlatban !
Amúgy kedves kérdező,nem csak hajléktalanok vannak,akikre vastagon ráférne a segítség karácsonykor és máskor is,hanem dolgozó és dolgozni akaró gyermekes családok, akikre én igazán gondoltam.
Én szinte ezt mondtam,amit nem kellene elhinni minden esetben a médiának,mert ők ebből profitálnak. A szennyből a reklámokból és a "vásároljunk minél több hülyeséget",hogy legyen miből statisztikát közölni az elmúlt évekhez viszonyítva a nézők számára.
Néha azért megmutatják jó arcukat is a nézettség növelésének érdekében.
Akkor én megpróbálok a kérdésedre válaszolni.
Nagyon szeretem a karácsonyt, nagyon szeretem meglepni a szeretteimet, szeretem a karácsony hangulatát, a gyerekeim örömét... jaj, kedvenc ünnepem! A készülésen, díszítgetésen, sütés-főzésen kívül igenis hozzátartozik, hogy meglepjük egymást. Idén megbeszéltük a családban, hogy csak sk ajándékokat adunk egymásnak, a gyerekeknek veszünk csak játékokat.
Azt tervezem, hogy narancslekvárt főzök, kis levendulazsákokat varrok keresztszemes díszítéssel, személyre szabott fotós dvd-ket készítek, a nagyszülők pedig megkapják természetesen az unokás naptárt, amit évek óta mindig, de számítanak rá nagyon. Egyik évben a gyerekek egy-egy aranyköpését is odaírtuk a forók alá, lehet, hogy ezt most is megtesszük.
Hát így.. Alig várom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!