Erre mondják azt, hogy: "Ha hallgattál volna, bölcs maradtál VOLNA..."
Azt a 3o éves "komoly" férfit én elvinném egy pszichológushoz...és Téged is...
2010. nov. 18. 18:37
32/49 anonim válasza:
18:29
Egy komoly fiú nem fog tejföllel bekent szájú fényképet kérni egy 13 éves gyerektől. Ha szövegértésből nem vagy jó, megmondhatom, hogy miért kell a tejföl!
Beszélsz m@rhaságot komolyságról!
Pedofil állat, akit fel kell jelenteni a haverjával együtt.
2010. nov. 18. 18:39
33/49 anonim válasza:
azt a részt nem olvastam bocs, csak a kérdésre írtam
2010. nov. 18. 18:41
34/49 anonim válasza:
Azért kell neki tejfölös szájú kép hogy utána vagizhasson vele a haverjainak hogy a barátnőd leszopta.Ennyi.
Ku*va gyorsan felejtsétek el ezt a srácot.
2010. nov. 18. 18:42
35/49 anonim válasza:
Tejfölös száj...URAM ATYÁM...ha kíváncsi vagy mire kell a tejfölös száj...én is leírom Neked...
Hát...
Eddig nem olvastam el az előző kommenteket, de most, hogy elolvastam tisztán körvonalazódott előttem a komoly úriember...
Amúgy ismerek ilyen embereket akik azért csinálják ezt kis csajokkal mert marha viccesek akarnak lenni. Ezen ők jókat szórakoznak, mert milyen jók...hát ha kötélnek álltok én csak gratulálni tudok melléje:D
2010. nov. 18. 18:43
36/49 anonim válasza:
=re még sitt témában mozogsz, de várhatsz cirka 3-4 évet is. Kitartás!
2010. nov. 18. 19:03
37/49 anonim válasza:
Semennyire. A lány szülei helyében feljelenteném! 7 éve voltam 13 éves, eszünk ágában sem volt fiúzni, pedig nagyvárosban nőttünk fel! Együtt járkáltunk a városban, sokat beszélgettünk meg hülyéskedtünk, és voltunk szerelmesek is. De ilyet!
2010. nov. 18. 19:25
38/49 anonim válasza:
Az én apám kiverte volna az összes fogát a srácnak,ha engem környékez meg egy 20 éevs felnőtt ember 13 évesen.. Egyébként ha szexuális kapcsolat is lesz közöttük,az pedig büntetendő is,pedofiliának hivják ha egy nagykorú 14 év alattival szexel.
2010. nov. 18. 20:00
39/49 anonim válasza:
Shit. Ez egy pedofil... Erőszak, na az lehet belőle!
2010. nov. 21. 10:20
40/49 anonim válasza:
Komoly? Semmi estere sem. 13 éves lány még gyerek, 20 éves pasi már felnőtt. Azt hiszem ennek pedo szaga van... És azt se felejtsd el h amilyen a legjobb barátnőd olyan vagy te is, mások szemében. Nem jó dolog olyan lánnyal barátkozni aki már ilyen fiatalon el akarja rontani az életét. Pasizni még annyira ráértek, bár hiába mondom, mondja itt bárki. Én 22 vagyok, 19 éves koromban kezdtem el a nemi életemet és a párkapcsolatokat is, és így mondom h rohadtul ráértek még, komoly dolgok ezek amikhez fel kel nőni, ha nem akartok ku**ák lenni. Nagyon sok korombeli már nem tudja ezt levetkőzni, és nem tekintenek rájuk nőként, csak egy olyan lányként akit jó lenne megd**gni de komoly kapcsolat? Áhh. Beszéld le a barátnődet ha igaz barát vagy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!