Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy 13 éves lány és egy 20...

Egy 13 éves lány és egy 20 éves fiú között mennyire alakulhat ki komoly kapcsolat?

Figyelt kérdés
A legjobb barátnőmröl van szó...
2010. nov. 18. 17:11
1 2 3 4 5
 11/49 A kérdező kommentje:

Hát a barátnőm a srác haverjával beszélt MSN-en,hogy majd bnöm csinál neki(k) olyan képet ahol tejfölös a szája.

Hát lehet,hogy valaki szerint ebbe semmi sincs,de én azért lebeszéltem róla bnömet,nehogy a neten lássa vissza...

Aztán a haverja "bájcsevelygett" nekem msnen,hogy ők normálisak stb...

Élőbe biztos,hogy máshogy viselkedne mind a 2.Csak féltem bnömet,mert ő a legjobb és nem akarom,hogy hülyeséget csináljon. :/

2010. nov. 18. 17:34
 12/49 anonim ***** válasza:
68%

A barátnőd még kisgyerek.Nemsokára nagy K.

"Az anyja cipője még nagy rá, de az apja f@sza már kicsi lenne neki".

2010. nov. 18. 17:34
 13/49 anonim ***** válasza:
99%
Szerintem jól körberöhögik szegényt. Olyan képet nekik, amin tejfölös a szája? Anyám és szegény hülye gyerek meg meg is csinálja, és biztos úgy gondolja, hogy nagyon kúl volt.
2010. nov. 18. 17:38
 14/49 anonim ***** válasza:
88%
Annyira, hogy a fiúhoz nem való egy ennyi idős kislány. Ha netán testi kapcsolattá alakulna a dolog, liliomtiprásért vennék elő a fickót.
2010. nov. 18. 17:41
 15/49 anonim ***** válasza:
100%
17:38-nak igaza van. Tuti, hogy csak szórakoznak vele. Szegény majd felkerül a "napi szarra", aztán meg kiakad, hogy az egész suli rajta röhög. Kerülje el ezeket a fiúkat.
2010. nov. 18. 17:46
 16/49 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem még félre is érthetik a képet...
2010. nov. 18. 17:49
 17/49 anonim ***** válasza:
95%
Attól függ mi számít komoly kapcsolatnak...és a mai világba...Szóval SEMMI ESÉLYE!
2010. nov. 18. 17:51
 18/49 anonim ***** válasza:
78%

Röviden:

elképzelhető, de nem túl valószinű.

Hosszabban:

Láttunk, hallottunk már jóval durvábbról is. Személyesen ismerek egy olyan házaspárt, ahol a srác kb. ennyi volt, a csaj 11, amikor összejöttek. A szexuális életükről nem tudok (nem is volt a kérdésben - a komoly kapcsolatnak az első pár hónapban nem feltétele), de azóta együtt vannak, és több mint 10 évre rá házasodtak össze. Szóval nem lehet megitélni ismeretlenül az embereket. Simán benne van a képben, hogy friss húsra vadászó fickó eladja magát normális pasinak, a kislány meg összepisili magát, hogy egy 20 éves ránéz, de nem tudhatjuk biztosan, hogy ez-e a helyzet.

Még az is könnyen előfordulhat, hogy a lány az érettebb. A szerelem bonyolultabb dolog annál, semmint hogy két ember életkorából meg lehessen ítélni egy kapcsolat jövőjét. Az, hogy valaki testileg illetve lelkileg mikor érik meg, egyénfüggő, ráadásul folyamatról van szó, nem egy pillanatról. A törvény viszont csak az életkort ismeri (érthető okokból). Szóval ha d.ugnak és kiderül, az törvényileg hivatalból üldözendő a lány 14 éves koráig. Ezen túl viszont ugyanazok a szabályok érvényesek, mint bármely párkapcsolatnál. A korkülönbség egy plusz kockázati tényező, de nem kizáró ok.

2010. nov. 18. 17:56
 19/49 anonim ***** válasza:
96%
Te tudod mit lát más abban, ha egy kislány tejfölös szájjal csinál képet magáról? Vagy csak szimplán ilyen hülye a csaj?
2010. nov. 18. 17:59
 20/49 anonim ***** válasza:
30%

a mai 13 évesek már nem "kicsik"..

festik magukat minden hétvégén részegek ,kúrnak mindenkivel

magyarán nagy ribancok ,ebből csak egy éjszaka lesz nem komoly kapcsolat

2010. nov. 18. 18:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!