Egy 13 éves lány és egy 20 éves fiú között mennyire alakulhat ki komoly kapcsolat?
Nem szóltak még a szüleitek, hogy MSN-en (és a neten) nem szabad ismerkedni?!
Különben is, egy 13 éves lánynak még nem kellene fiúznia sem komolytalanul, sem komolyan!
pont tíz évvel vagyok idősebb a kislánynál, de engem az ő korában nem érdekelt, se a szex, se a szerelem.
najó, talán egyik kis osztálytársammal volt vmi szájrapuszi, de az még semmi.
ennyire megváltozott volna a világ????
"...16 éves vagyok és 30éves férfival járok már 2éve és nem azért mert egy h*lye k**va vagyok hanem azért mert ő normális érett ember..."
============== =============== ==================
Kedves 18:11-es beíró!
Egy normális, érett 28 éves férfi nem 14 éves kislányokkal fekszik le, hanem 23-25 éves érett nőkkel!!!
És igen! Aki 14 éves korában egy 28 éves pasival bújik ágyba, az csak egy buta kis qrva, eszetlen tyúk!
Elsüllyednék, ha ilyen r.banc lányom lenne!
17 évesen jöttem össze egy 24 éves fiúval. 2 évet vártunk, az első szex előtt -pedig akkor már többször is együtt aludtunk- és aztán még 5 évig voltunk együtt.
13 évesen pedig a legjobb barátnőmmel ruhát varrtam a barbimnak a kertben.
jah és most 23 vagyok, szóval nem tiniként írom, hogy tényleg komoly dolog volt. Őszinténszólva senki se szeretett engem azóta olyan önzetlenül és olyan őszintén.
utolsó voltam
Nem normális, és nem lehet ebből hosszútávú kapcsolat. A lány kislány a fiú már (fiatal) felnőtt. Ebben a korban ez nagyon nagyot számít. Mit tud adni egy 13 éves KISlány egy 2o évesnek? És mit tud adni egy 2o éves amire egy 13 évesnek szüksége van? Én ilyent nem nagyon tudok mondani ép ész határain belül...
Az én párom 21 éves de ha leállna egy 14-16 éves kis csajjal szembekacagnám, a 13 évesért meg egyenesen szemberöhögném...ugyanmár. Mit képzel magáról a kis csaj? És a srác? A kislány szülei hol vannak ilyenkor?
Nem tudom megemészteni a mai világot...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!