Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy 13 éves lány és egy 20...

Egy 13 éves lány és egy 20 éves fiú között mennyire alakulhat ki komoly kapcsolat?

Figyelt kérdés
A legjobb barátnőmröl van szó...
2010. nov. 18. 17:11
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
16%
16 éves vagyok és 30éves férfival járok már 2éve és nem azért mert egy h*lye k**va vagyok hanem azért mert ő normális érett ember.
2010. nov. 18. 18:11
 22/49 anonim ***** válasza:
97%
Hát ha csak msn-en ismeritek, akkor igen jó eséllyel valami 53éves pedofil lehet. De a pedofil mindenképpen igaz. 14évesen jogilag is büntetendő, a tejfölös kép pedig az a pillanat, ahol egy tiltást kell csinálni, de azonnal! Ha tudtok konkrét adatokat, akkor még mellé esetleg egy feljelentés sem árthat, mert ki tudja hány kislányról őrizget már a gépén ilyen képeket. Örülnék, ha az ilyeneket lecsuknák, és nagyfiúkkal kellene barátkozniuk.
2010. nov. 18. 18:12
 23/49 anonim ***** válasza:
96%

Nem szóltak még a szüleitek, hogy MSN-en (és a neten) nem szabad ismerkedni?!

Különben is, egy 13 éves lánynak még nem kellene fiúznia sem komolytalanul, sem komolyan!

2010. nov. 18. 18:12
 24/49 anonim ***** válasza:
84%

pont tíz évvel vagyok idősebb a kislánynál, de engem az ő korában nem érdekelt, se a szex, se a szerelem.

najó, talán egyik kis osztálytársammal volt vmi szájrapuszi, de az még semmi.

ennyire megváltozott volna a világ????

2010. nov. 18. 18:16
 25/49 anonim ***** válasza:
93%

"...16 éves vagyok és 30éves férfival járok már 2éve és nem azért mert egy h*lye k**va vagyok hanem azért mert ő normális érett ember..."

============== =============== ==================

Kedves 18:11-es beíró!

Egy normális, érett 28 éves férfi nem 14 éves kislányokkal fekszik le, hanem 23-25 éves érett nőkkel!!!

És igen! Aki 14 éves korában egy 28 éves pasival bújik ágyba, az csak egy buta kis qrva, eszetlen tyúk!

Elsüllyednék, ha ilyen r.banc lányom lenne!

2010. nov. 18. 18:21
 26/49 anonim válasza:
97%

17 évesen jöttem össze egy 24 éves fiúval. 2 évet vártunk, az első szex előtt -pedig akkor már többször is együtt aludtunk- és aztán még 5 évig voltunk együtt.

13 évesen pedig a legjobb barátnőmmel ruhát varrtam a barbimnak a kertben.

2010. nov. 18. 18:28
 27/49 anonim ***** válasza:
67%
Vannak kivételek is azért. Én 14 évesen ismerkedtem meg egy sráccal, ő 21 volt. Eleinte levelztünk, cseteltünk, aztán egymásbaszerettünk. Tudta, hogy nagy a korkülömbség, de mégis szeretett. Egy évet tartott, és nem történt köztünk semmi, szóval biztos nem csak a szexet akarta. Aztán én szakítottam vele, o nagyon szenvedett. Persze a legtöbb estetben nem így van, csak mondom, hogy akár meg is történhet. Lehet a lány értettebb a koránál, a fiú meg éretlenebb és nincs sikere a korabeli lányoknál. Vagy csak simán egymásbaszeretnék. Azért szomorú, hogy a mai világban minden csak a szexről és a pézről szól, nem is feltételezi senki, hogy egy ilyen dolog hátterében is lehetnek komoly érzelmek.
2010. nov. 18. 18:29
 28/49 anonim ***** válasza:
67%

jah és most 23 vagyok, szóval nem tiniként írom, hogy tényleg komoly dolog volt. Őszinténszólva senki se szeretett engem azóta olyan önzetlenül és olyan őszintén.

utolsó voltam

2010. nov. 18. 18:32
 29/49 anonim ***** válasza:
96%
Kedves utolsó! Persze, van ilyen is, amit leírtál..ezt nem kétlem. De az a fiú valószínűleg nem kért Tőled "tejfölösszájú" képet...
2010. nov. 18. 18:34
 30/49 anonim ***** válasza:
82%

Nem normális, és nem lehet ebből hosszútávú kapcsolat. A lány kislány a fiú már (fiatal) felnőtt. Ebben a korban ez nagyon nagyot számít. Mit tud adni egy 13 éves KISlány egy 2o évesnek? És mit tud adni egy 2o éves amire egy 13 évesnek szüksége van? Én ilyent nem nagyon tudok mondani ép ész határain belül...

Az én párom 21 éves de ha leállna egy 14-16 éves kis csajjal szembekacagnám, a 13 évesért meg egyenesen szemberöhögném...ugyanmár. Mit képzel magáról a kis csaj? És a srác? A kislány szülei hol vannak ilyenkor?

Nem tudom megemészteni a mai világot...:(

2010. nov. 18. 18:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!