Miért érzik magukat a "mai" fiatalok már huszonévesen is öregnek?
bocs az offért.
Utolsó: áruld már el, hogy mi alapján érzed logikusnak azt, hogy házasságot csak a gyerek felnövése után akarsz (gondolom, hogy nem azután, hogy a gyerek 18 elmúlt, hanem mittom 4-5 éves korában, de akkoris!) a házasság pont a gyereket védi. Áruld már el a logikádat!
Én sem érzem magam öregnek. Bár fiatalon szeretnék férjhez menni és gyerekeket is 3o előtt szeretnék szülni.
Ettől még nem érzem magam öregnek, csupán másak az értékrendjeim.
öregnek akkor érezném magam, ha 3o után házasodnék és csak utána szülnék...ez is a nézetek mássága miatt van. Nekem ezek a dolgok fontosak, másaknak mások...ez van
2o-L
Én 20 vagyok és egyáltalán nem érzem magam öregnek. Nem is tudom elképzelni sem,milyen érzés lesz majd később.. Egyébként igaz amit az előző irt,hogy a huszonéves korosztály amolyan hontalannak mondható. De van ennek pozitiv oldala is,én nagyon élvezem hogy már önálló életem van,de nincsenek még nagyon kötöttségeim,nincsen gyerekem. És ha lenne rá pénzem most utazgatnék én is,mert a huszas éveim végefeé szeretnék gyereket,akkor meg már nehezebb lesz gondtalanul utazgatni,szórakozni. Most még nincsenek ilyen gondjai a hozzám hasonlóknak,nem kell családfentartással stb vel foglalkozniuk.
Szerintem ezért sürgetik az utazásokat is,amit én megértek. Szórakozni is most kell,nem 40 évesen diszkózni kikenve,neccharisnyában
Már tizenévesen öregnek éreztem magam, de nem az említett okok miatt.
21F
Én 21 éves egyetemista vagyok. Nem érzem magam öregnek, és nincs is olyan ember a környezetemben, aki öregnek érzi magát. Mindenki bulizik a környezetemben (én is). És nem érzem rosszul magam, ha 16 évesek is vannak ott, ahova beülünk vagy ahova szórakozni megyünk. Miért érezném rosszul magamat? Pár évvel idősebb vagyok, de ilyen korban szerintem ez még nem számít annyira. Meg amúgy is a barátaimmal vagyok...miért érdekelne, hogy ki más van még ott rajtunk kívül.
Én még nem akarok gyereket, se házasságot. De van barátom több 2,5 éve. Majd pár év múlva, ha úgy adódik, szeretnék vele összeköltözni, utazgatni...stb.
Amúgy nem értem, honnan gondoljátok hogy a huszonévesek "hontalanok". Minden este minden hely tele van egyetemistákkal, és nem úgy tűnik, mintha rosszul éreznék magukat.
Én nem a 21 évesre gondoltam hogy "hontalan", a 21 még egyértelműen nagyon fiatalka! Hanem a 25-26 évesre, de le is írtam hogy miért most leírom mégegyszer: azért mert a discohoz már idősnek számítunk (szórakozóhelyek tele vannak 18 körüliekkel), viszont a házassághoz és gyerekhez meg sokszor azt mondják "de fiatal vagy!" - ugyanis napjainkban a 30-asok vállalnak többségében gyereket.
Tehát úgy értettem hogy nekem pl. egyazon héten van olyan tapasztalatom hogy valamiből már kinőttem, de ugyanazon héten mondják nekem kollégák hogy te jó ég neked már gyereked van? De kis fiatal vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!