Hogy döntsek szerintetek? Nem akarok a családdal maradni! SOS!
Évekig külföldön éltem, de aztán egy probléma miatt haza kellett jönnöm.Most fordulóponthoz érkezett az életem, döntenem kell, hogy mit csináljak.1-es verzió:beiratkozom egyetemre, és itthon maradok(most kb egy hónapja anyueknál lakom, de már most ki vagyok ettől a helyzettől készülve.Megszoktam, hogy a magam életét élem, hát ez most nem így van...)Felmehetnék Pestre, és suli mellett dolgoznék(a sulit levelezőn végezném)
2-es verzió:kimennék külföldre dolgozni megint, csak valami más helyre(pl. Anglia).Ti mit tennétek?Az a baj, hogy szeretnék tanulni, de közben itthon kéne maradnom, Magyaro-n, csöveskedni évekig.Ráadásul az egyetemre, amit kinéztem, elég nehéz lenne bejutni, újra kéne érettségiznem, stb.És utána lehet, hogy nem lenne már kedvem+időm világot látni, vagy túl öreg lennék.(most 23 éves vagyok).Ti mit tennétek, a helyemben?Ráér még egy-két évet a tanulás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!