Összeházasodnátok valakivel, hogy munkanélküliek vagytok abban az időszakban? Vagy nyugodtabbak lennétek, hogy nem kell mással foglalkoznotok, mint az esküvő megszervezésével. Cikinek találnátok a rokonság előtt? L
Csak röviden..nagynéném 56 éves. Párja is ennyi. Egész ideig a férfi egy nagyon jól működő vállalkozást vezetett, rendkívül jól éltek anyagilag. Balatoni nyaraló, szép autó, bazi nagy ház, minden hétvégén étterem, stb..a férfi tavaly kapott egy agyvérzést. Azóta szinte teljesen béna, de dolgozni már biztosan soha nem fog tudni. Nagynéni nem dolgozott, mivel "nem kell, párom jól keres". Szerinted miből élnek jelenleg? Be volt ugyan jelentve a párja vállalkozásához minimálbérre, de mivel kb 30 éves kora óta ez volt az össz. bejelentett munkahelye, ezután fizették a nyugdíjjárulékot, stb, hát nem lennék a helyében a későbbiekre nézve sem. 56 évesen nem túl sok helyre veszik már fel, és egyébként sem tud elmenni dolgozni, így, hogy éjjel-nappal a párját kell kiszolgálni, ápolni.
Szóval mindenre gondolni kell, nem biztos, hogy a párod örökké el fog tudni tartani. Valamint ha lesz gyerkőc, a gyesed is béka segge alatt lesz. Isten ne adja, hogy egyedül maradj...
teljesen lehidalok :) nem semmi hozzáállás :) nem hittem volna, hogy ebben a lepra országban ilyen szép számmal vannak olyanok, akiknek NEM KELL dolgozni, mert a párja jól keres... én ha igy lenne, akkor sem élvezném pár hónapnál tovább, ennél aktívabb vagyok. de azért még akkor is eláll a lélegzetem. És ha később elváltok, akkor hogyan fogsz megélni? jól mondja valamelyik előző... nem csak azért kell dolgozni, hogy most kapj pénzt, hanem azért is, hogy majd 10 év múlva értékes legyél a munkaerőpiacon, ha netán muszáj lesz dolgoznod. Azért a helyzetedet elfogadnám, mégha a pasidat nem is.
Ha igy áll a helyzet, akkor nyilván ti fizetitek az esküvőt is, akkor tök mindegy, h a család mit fog gondolni, vagy bárki más a munkanélküliségedről.
22 évesen lehetne több eszed, főleg ha már férjhez mész! Nem az a lényeg, h nem fontos dolgoznod! Szted a mindennapi főzés, mosás, takarítás és kutyázás kielégíti tartósan az igényeidet?? Ha nem szeretnél bőgő masinát, akkor minek mész férjhez??
Engem már megkért a párom h költözzek hozzá, de amig nincs munkahelyem nem. Nem akarom h csak tőle függjek!!!
21 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!