Csalódtál már hatalmasat a legjobb barátodban vagy valamelyik családtagodban?
Ha igen miért?
Sikerült tisztáznotok a dolgokat, és kibékültetek már?
Utolsó: Áttették az egyéb kérdésekbe, így persze már senki se fogja megtalálni.. jófej modik -.-
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdesek..
Igen, barátokban, családtagokban egyaránt.
Általánosban volt egy fiú. Volt egy másik barátja is, de miután az elment valahogy egymásra "találtunk". Ő az a fajta "egy valakivel elvagyok, a többiek le vannak szarva" ember volt. Az a baj, hogy én meg nem a legnépszerűbb voltam. Nos egy középiskolába adtuk be a jelentkezést. Én visszahúzódóbb voltam, s ráadásul az egész osztályban fiúk jártak. Anyagi helyzetem nem volt a legfényesebb, szóval se divatos ruhám, se divatos hajam nem volt. Harmadik nap elkezdett elkerülni (!!). Öt nappal később már zokogva mentem haza, s öngyilkosság járt a fejemben annyira rám szálltak :S
A legjobb barátom? Ő inkább elkerült emiatt...
Szülők.
Szülők soha nem is foglalkoztak velem. Tudtam nem sokat érik nekik, de aztán derült ki mocsokságok sora (nyitott házasság pl.)
Azt viszont soha nem felejtem el, hogy érettségire annyira rágörcsöltem, hogy mai napig tartó alvászavarom van. Ebből kiindulva szóltam anyámnak, hogy keltsen már fel, nem akarok elaludni a szóbelit. Napokkal később elment... Kiderült fontosabb volt egy pasival tölteni az időt, mint nekem "segíteni". A szomszéd keltett fel szóbeli napján :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!